Talharie prin telefon !!!

Am mai dat de o rahatie de escrocherie pe piata. Si din nefericire i-a cazut victima si una din rudele mele, o matusa a mamei. Si totul se face telefonic. Oamenii te suna acasa si cand dau de cate un mos sau baba mai prostuta … treaba e ca si rezolvata ! Ma intreb cati au mai patit-o.

S-a lansat de ceva timp pe la noi o dracie de “medicament” numita “12 plante”, produsa de o firma de prin Cluj-Napoca.

http://www. 12plante.ro/

Reprezentantul firmei, cel sau cea cu care a vb matusa, femeie de 76 de ani, dupa ce a aburit-o si i-a vandut o porcarie de de medicament, i-a „recomandat” sa nu isi mai ia medicamentele recomandate de dr. Medicamente ce trateaza de la probleme cardiace si pana la alte complicatii ale diabetului.

Intrand pe site-ul lor am ramas tampit:

„12 este una dintre cele mai interesante cifre din punct de vedere simbolistic. Este numărul apostolilor, dar şi al lunilor anului, fiind considerat simbolul echilibrului divin. Unii adepţi ai ezoterismului consideră că cifra 12 este şi expresia familiei şi a sacrificiului pentru cei dragi. 12 sunt zodiile, 12 perechi de coaste ne susţin corpul, celebrăm 12 mari sărbători ortodoxe.”

Asta pare mai degraba a prezentare de slujba la biserica decat  a prezentare de medicament.

Daca e sa te uiti pe prostia aia de cutie gasesti o insiruire de plante si o gasca de gramaje.

Si pe cutie scrie ca nu isi propune sa vindece nik. Ca e doar supliment. Si cu toate astea idiotii care vand isi permit sa „recomande” intreruperea oricarui alt tratament.

Si ca sa o convinga pe femeie sa cumpere i-au spus scurt ca daca nu face comanda acum .. o sa plateasca si transportul, anume 30 RON, desi pe site, loc in care matusa nu are acces, ca n-are net si pc, este specificat ca transportul este gratuit. Tampitii ar merita dati in judecata pentru inselatorie si abuz de incredere.

Futui pe masa de idioti …

Anunțuri