Blogu` lui Leviatan

Sexul premarital

Ştiu că astăzi tinerii agresaţi din toate părţile cu imagini de tot felul cedează tensiunii sexuale acumulate,  incepându-şi viaţa sexuală chiar de la 14 ani. Ceilalţi care încă n-au început-o, simt o presiune puternică din partea anturajului, care este de multe ori una aparentă, prezentă mai mult în mintea lor decât în realitate.

Sunt agresati … hmmm. Presiune … hmmmm Oare aia care simt acea presiune puternica nu au parinti cu care sa stea de vorba ? A … scuze, uitasem, sunt parinti ci frica de D-zeu, care nu discuta destrabalari cu  copiiilor, ii lasa sa isi gaseasca singur raspunsulla Domnul, care, al naibii, nu are chef de chat.

Din această cauză simt că lor le lipseşte ceva, că ar vrea să fie şi ei în rând cu prietenii şi forţează notă, caută orice moment şi insistă, doar doar vor ajunge să facă şi ei dragoste şi apoi să poată răspunde liniştiţi la întrebarea: „mai eşti virgin(ă)?

Sa faca ce ? Dragoste ? Sex poate, dragoste … mai greu. Si legat de nelinistea pentru intrebarea aia … tampiti … nu stiu sa raspunda. Si iar apar parintii care nu stiu sa vorbeasca cu copiii, pentru ca ei sunt oameni cu frica de D-zeu, care nu isi spurca gura.

Ce poate şti un băiat la 14 ani ce este viaţa? Ce poate şti o fată la vârsta asta ce-nseamnă o relaţie de iubire? Ce pot înţelege cei doi despre relaţia intimă între un bărbat şi o femeie, despre tainele extraordinare care stau în spatele ei. Prea puţin. La vârsta asta totul rămâne la nivel de experiment combinat cu o mică doză de teribilism.

Punem pariu ca sunt multi si multe care la 14 ani te intreaba ce vrei sa stii ? Si care iti dovedesc ca stiu mai multe decat tine despre ce e voie si ce nu intr-un act sexual.  Si iar apar parintii …

Rahat ca deja m-am saturat sa vorbim  despre aceeasi prostie, fara sa facem nik concret. Lasatii  dracului pe parinti sale explice ce si cum, din punctul de vedere al lor. Ca sigur sunt putini acei parinti care au ajuns virgini la casatorie. Sa le explice copiilor ca viata sexuala ti-o incepi cand te simti tu pregatit, nu cand decide gasca, sau vreun popa.

Ce aş face dacă fetiţa noastră de un an şi jumătate ar veni la mine pe la 14-15 ani şi m-ar întreba: „Ce zici tati e bine să-mi încep viaţa sexuală? I-aş zice un singur lucru şi aş insista pe asta: „dacă îţi începi viaţa sexuală înainte de căsătorie te privezi singură de ajutorul lui Dumnezeu în viitor”.

Ce are D-zeu cu organele sexuale ale fetei? Chiar crezi ca in imensitatea asta de univers, daca ar exista vre-o chestie supranaturala, ala nu ar avea altceva de facutdecat sa imi tina mie socoteala unde mi-o bag si de cate ori pe zi ? Poate gaseste si el ceva razboaie de linistit, ceva foamete de eradicat, ceva bolnavi de vindecat, nu sa se lege de p*** mea si de ce fac eu cu ea.

Mulţi oameni ripostează imediat când le spui că dragostea înainte de căsătorie e un păcat: „Cum să fie un păcat, e ceva normal!” Viaţa sexuală în afară familiei este un păcat pentru că are efecte în lanţ extraordinar de mari asupra societăţii de astăzi şi mai ales asupra celei de mâine. E foarte simplu să vedem aceste efecte în jurul nostru astăzi:

– imaginile cu conţinut sexual au invadat lumea publicităţii de câţiva zeci de ani, promovând orice folosindu-se de pofta care apare în noi.

Pentru ca asta inseamna publicitate: sa vinzi.

– numărul divorţurilor a crescut foarte mult din cauză că adulterului (soţia îşi înşeală soţul sau soţul îşi înşeală soţia)

Poveste veche de cand lumea. Numai ca ceva timp in urma nevasta adultera era executata si sotul laudat ca ii merge si la altele. Sotul era crai, nevasta criminala. Va deranjeaza asa tare ca s-a schimbat  situatia? Ca nu mai e doar dreptul barbatului sa si-o bage oriunde?

– traiul în concubinaj e la modă astăzi, având ca scop principal obţinerea avantajelor pe care le are o familie dar fără a avea în spate responsabilitatea ei.

Mai … gaga. Stii tu ca traiul in concubinaj implica mai multe responsabilitati ? In special alea materiale. Cand cumperi o casa cu concubina actele de la notar is altele, in care se specifica ca ea e co-proprietar. Iar in caz de separare … e mai naspa, pentru ca isi ia fiecare obiectele pe care poate dovedi cu acte ca le-a cumparat.

– prostituţia

Hait … asta ce cauta aici ? Ce are sexul premarital cu prostitutia, cea mai veche meserie de pe terra, practicata si pe vremea lui Petru si Pavel ? Cum draq ai ajuns la prostia asta ?

– explozia extraordinară a fenomenului homsexualităţii.

Stii ceva … esti cu capul. Homosexualitatea exista inca de pe vremea grecilor si a romanilor. Doar ca aia nu mai faceau atata caz de ea si o tratau ca atare: ca pe ceva normal. Numai dupa ce s-au ajuns crestinii au inceput sa execute pentru homosexualitate.

– avorturile, care sunt un efect al iresponsabilităţii pe care o promovează actul sexual în afara familiei.

Nu … avorturile sunt un efect al lipsei de educatie sexuala. Ca zice popa ca nu e voie cu prezervativ. Si ea se fute la 16 ani fara. Si ramane gravida. Si da fuga la doctor sa faca avort. Dai draq un prezervativ si nu o sa mai faca avort. Avortul e un efect al iresponsabilitatii promovate de biserica prin interzicerea contraceptivelor in cuplu. Si in afara lui.

Aceast libertinaj al noatru de a avea relaţii intime cu oricine şi oricând îl vor suporta copiii noştri.

Asta … m-a lasat fara cuvinte … Daca ma fut io … fie-mea ce are de suferit ? Ca doar nu o dezvirgineaza pe ea? Esti cu capul frate ?

De ce e păcat să faci dragoste înainte de căsătorie? Pentru că prin asta faci rău întregii societăţi. Relaţiile intime înaintea căsătoriei deteriorează familia, iar familia este celula de bază a societăţii.

Relatiile intime ….. Daca eu mi-o pun cu una si  o las si dupa un an ma insor cu alta … cu ce draq o deranjeaza pe asta ce i-am facut aleia ? Nu … e grav … Si ce are familia cu societatea ? Stii ca sunt oranduiri  in care femeia are dreptul la mai multi barbati? Si care oranduiri supravietuiesc de secole asa, foarte bine, chiar.

Ortodoxia Tinerilor 

Mai cititi si :

Sexul si religia 

 

4 răspunsuri la „Sexul premarital

 1. După părerea mea, sursa tuturor acestor probleme cu sexualitatea vin de la ideea că venirea copiilor pe lume trebuie să fie responsabilitatea bărbatului și nu a femeii. Întrebarea care se pune, care este și problema de fapt, ar suna cam așa:

  Oare prin ce măsuri te poți asigura că femeia devine proprietatea exclusivă unui singur bărbat, iar acea femeie va lăsa moștenitori numai împreună cu acel bărbat care să aparțină acelui bărbat?

  Însă de unde cu această idee? Cum a apărut această idee?

  Păi, imaginează-ți un războinic care a cucerit multe meleaguri și a supus foarte mulți sclavi măcelărind în toate părțile și care ajunge împărat peste tot ceea ce a supus impunând dreptul de a face legea după cum îi place. Câtă vreme ar dura slava lui? Aceasta este întrebarea cheie. Câtă vreme ar dura slava lui? Aceasta este de fapt cheia întregii moralități.

  Acel mare războinic inevitabil va îmbătrâni și va muri, iar odată cu asta și toată osteneala lui. Toți cei care au fost măcelăriți au fost măcelăriți doar pentru câțiva zeci de ani de supunere. Asta ar fi un lucru destul de prostesc și nebunesc nu-i așa?

  Astfel s-a impus ideea de moștenire, ideea de întâi născut, iar ideea de căsătorie s-a impus pentru conservarea poziției sociale a femeii în cazul morții bărbatului.

  Ideea moralității și căsătoriei și căsătoriei este un joc al puterii, un joc al perpetuării relațiilor de putere. Fără această perpetuare a relațiilor de putere nu ar mai fi avut cum să apară imperiile pentru că toți ne naștem egali.

  Cheia întregii moralități este: Cum facem să nu ne mai naștem egali? Cum facem pentru ca să ne naștem cu poziția socială a părinților?

  Prin acestă moralitate a sexualității nu se urmărește creșterea copiilor și educarea lor cât mai eficientă. În primul rând familia este un monopol. Se urmărește doar o perpetuare a poziției sociale. Dacă te naști sclav, trebuie să mori sclav, iar dacă te naști împărat, trebuie să mori împărat. Dar dacă un sclav ar fi oare mai competent pe postul de împărat? Ei bine nu contează, dimpotrivă, acesta este un lucru de evitat.

  Prin moralitatea familiei s-a urmărit doar perpetuarea dreptului forței. Dacă eu te pot omorî pe tine, iar tu nu mă poți omorî pe mine, asta înseamnă că eu am dreptate! Acesta este dreptul forței.

  Moralitatea familiei este o creației a celor de urăsc ideea de șansă egală. Însă noi nu foarte greu vom putea conștientiza acest lucru pentru că noi în viață nu urmărim satisfacerea nevoilor naturale ci urmărim cum se ne comparăm unii cu ații. Nevoile naturale sunt limitate și ajung la saturație, dar nu așa este și atunci când ne interesează temeni de comparației între noi.

  După ce ne satisfacem nevoile naturale, în mod normal noi ar trebui să ne liniștim, dar nu se întâmplă așa. Noi ne întrebăm: Oare cine sunt eu? Oare cine suntem noi? Și punem această întrebare comparându-ne unii cu alții.

  Apreciază

 2. Greşeşti în privinţa homosexualităţii.
  Homosexualitatea a apărut cam odată cu primele forme de organizare socială.
  În momentul în care băieţii intrau în mod automat în cetele de războinici care apărau tribul, aceştia erau supuşi la un stress destul de mare: exerciţii fizice, lupte, agresiuni. Asta înseamnă hormoni sexuali, hormonii sexuali duc la apariţia nevoii de sex. Dar femeile erau proprietatea bărbaţilor. Aşa că ghici cum rezolvau problema.
  Trupele de şoc erau războinici homosexuali

  Şi o anecdotă pentru homofobi. Democraţia aşa cum o cunoaştem noi a început în Atena. Însă nemernicii ăia devianţi din Sparta i-au oprit pe perşi să distrugă Atena în totalitate. Deci democraţia şi homofobia democratică creştină ar trebui să îi mulţumească pentru existenţă fix persoanelor gay

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star