Cornelyus … marire tie …

Nu pot sa ma abtin si sa nu scot din comentariile grupului cateva bucati scuipate cu osardie de preacuviosul Cornelyus Crestinul. E mult prea Frumos ce spune omul :)) si cuvintele lui sunt datatoare de vesnicele si fericitele dureri de cap de care au nevoie nevestele cand nu vor ceva … stiti voi ce…

Leviatan DarkMaster Daca era permisa casatoria intre fratii aceluiasi tata … era naspa. Pentru simplul fapt ca mutatiile genetice ar fi fost monstruase. Luati ca exemplu familiile regale din perioada evului mediu, unde erau veri si alte rude apropiate. Si o sa vedeti ca incidenta bolilor cauzate de diferite mutatii era enorma.

Cornelyus Crestinu ceia ce vorbesti tu este doar pura fictiune….nu exista mutatii genetice can un om se casatoreste cu un alt om (femeie) o data ce Dumnezeu permite acest lucru….el pedepseste pacatul doar atunci cand el il interzice dar o data ce casatoria este permisa Dumnezeu nu a permis mutatiile genetice…….

Leviatan DarkMaster ‎Cornelyus , sa inteleg ca ai studii medicale si stii ce e aceea o mutatie genetica si o malformatie congenitala. Ca stii care e incidenta lor in familiile cu membri neinruditi in prealabil si in familiile incestuoase. Ca stii care sunt conditiile necesare aparitiei unui copil cu o mutatie genetica sau o malformatie congenitala.

Cornelyus Crestinu Pt a fi cat mai clar NU AM STUDII MEDICALE dar mai presus de medicina este CREATORUL….medicina la fel ca si stiinta studiaza CREATIA bazandusi cercetarile pe cele 5 simturi si face descoperiri care au fost infaptuite de Creator dar cunoasterea medicinei si a stiintei este progresiva ….adica….ceia ce acum este sigur peste 50-100 de ani poate fi conbatut cu alte descoperiri….DAR CEIA CE CREATORUL A SPUS NU POATE FI CONBATUT DECAT CU CONSECINTE GRAVE……

Leviatan DarkMaster Ceea ce a spus creatorul tau in Biblie, si aia scrissa de niste omuleti insignifianti, poate fi combatut intr-un hal fara hal, fara alta consecinta decat inclinarea catre logica a celui care are intentia de a studia.
Absolut nici un fel de consecinta grava. Si eu sunt una din miile de dovezi dinRomania.

Cornelyus Crestinu ca tine au fost multi in istorie si nu de mult in romania cand ardeau bibliile si condamnau pe cei care credeau in Dumnezeu DAR EI SUNT ISTORIE ACUM IAR NOI TRAIM PRIN HARUL TATALUI DIN CER……..

Cornelyus Crestinu Cum iti explici ca desi in istorie au fost multi care au luptat impotriva credintei dar nu au reusit….este un razboi de mii de ani….nu de cativa …sper sa vezi ca te lupti cu valurile….

Leviatan DarkMaster Si eu imi aduca aminte de niste insi in istorie care te ardeau ca nu erai crestin. Dar aia sunt istorie. Si eu traiesc azi in alt mediu pt ca s-au nascut altii cu capul pe umeri si nu numai ca sa nu le ploua in gat si au stabilit ca nu e corect sa parlesti omul ca nu era crestin.

Leviatan DarkMaster ‎Cornelyus , incep sa scot toate razboaiele si persecutiile idioate incepute de crestini. Si sa vedem care a comis cele mai multe omoruri. Tin a-ti aminti ca Hitler era catolic si a avut la baza persecutia impotriva evreiilor faptul ca aia l-ar fi ucis pe isus. Desi e clar ca romanii l-au executat.

Anunțuri

5 gânduri despre „Cornelyus … marire tie …

Adăugă-le pe ale tale

  1. nu, Hitler a fost un ocultist de „elita” un admirator al societatii teozofice al arianismului tibetan. s.s. (shutzstaffel) reprezinta in simbolistica oculta pe satan (cazand ca un fulger din cer- Apoc) .a mimat „crestinismul” pentru a atrage masele de „crestini” protestanti si/sau catolici germani…esti cam necitit ,tu..cauta pe net daca nu ai surse „alternative”.

    Apreciază

  2. Cristi are dreptate. E de ajuns sa google-esti „Hitler&occultism” si ai sa vezi. Nu mai pune botu’ la rahatul de istorie/informatie servita de sistem. Povestea cu Hitler si catolicismul e doar o vrajeala. Ca si holocaustul de altfel.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: