Sarbatorile lor … m-au omorat !!!

Si s-au dus naibii si sarbatorile astea. Mi s-a umplut telefonul de mesaje care de care mai idioate de La Multi Ani si Sarbatori fericite. Asta desi mai toti ai mei prieteni stiu ca sunt ateu si nu imi plac tipul ala de mesaje.

M-am saturat sa tot aud peste tot la radio colinde idioate, cantate in toate limbile pamantului, pe care oricum nimeni, nici intre crestini, nu le intelege. Si asta doar pentru ca se presupune ca inperioada asta s-a nascut un tip care a revolutionat religia mozaica, creand o alta religie, si mai idioata.

Mai saturat sa aud cum se umplu camerele de garda ale spitalelor cu omuleti care au baut prea mult si au confundat patul cu autostrada, mangaierile cu palma cu cele cu toporul, barbieritul cu lama cu cel cu coasa. De oameni care au postit cateva saptamani ca la urma sa se arunce asupra mancarii ca porcii si sa ajunga cu tot felul de indigestii ciudate sau cu toxiinfectii alimentare pe la spitale.

M-am saturat sa vad la Tv numai mesaje de pace de la politicienii pe care si asa ii doare in „14” de noi, cu ocazia sarbatorilor. Sa ii vad cum se dau mari crestini si cum oile pun botul la vrajeala cu Craciunul si spiritul sarbatorilor. Si se risca sa ii mai voteze inca o data.

Si mai ales m-am saturat sa ii aud pe popi behaind prin cartiere in cautare de oi proaste care sa le deschida usa si sa ii lase sa le stoarca banii pentru niste servicii imaginare. Sa ii vad cum aduna in buzunare baii pentru urmatorul Audi Q7 sau pentru urmatorul Mercedes ML. In timp ce ii doare in spatele casei daca cel care ii deschide usa are ce pune a doua zi pe masa copiilor lui.

Cu alte cuvinte …. M-am saturat de prostie, ingoranta voita, ipocrizie studiata, jecmaneala fatisa si tot ceea ce tine de sarbatori si spiritul lor.
Si mai ales … de boii din jurul meu care ma tot intreaba ce sarbatoresc eu ca ateu in perioada asta … ALCOOLUL tampitilor. Asa  ca …gura.

Anunțuri