Blogu` lui Leviatan

Temeti – va !!! Vineee !!! Apocalipsa !!!

Cap 6

12 Şi când El a deschis pecetea a şasea, eu m’am uitat; şi iată, cutremur mare a fost; soarele s’a făcut negru ca un sac de pâslă şi luna’ntreagă s’a făcut ca sângele,

Si uite cum un senil trimis la dracu`n praznic in exil descrie o pereche de eclipse. Una de Luna si una de Soare. Drept e ca la cultura de care beneficia el … e de mirare ca a putut descrie asa frumos.

13 şi stelele cerului au căzut pe pământ aşa cum smochinul îşi leapădă smochinele verzi când e zgâlţâit de vijelie;

Pentru cei ce au vazut vreo data o ploaie de meteoriti imaginea descrisa mai sus nu e una straina. Cam asa arata intr-o noapte senina, intr-un loc cu atmosfera cat de cat curata.

14 iar cerul s’a’ndepărtat ca o carte’nvălătucităl, şi fiece munte şi insulă s’au mişcat din locurile lor.

Cel putin di ce imi dau eu seama asta e un cutremur. Si omul probabil ca nu s-a priceput sa il descrie mai bine. Orcum la un cutremur serios se mai intampla sa o ia cate un versant la vale sau cate mun drac de insula vulcanica sa o ia in jos.

15 Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile şi bogaţii şi puternicii, şi tot robul şi tot omul liber s’au ascuns în peşterile şi’n stâncile munţilor,

Eii aici e cam mult. Dar nu poti sa ii ceri unuia care in viata lui nu a simtit furiile naturii sa inteleaga prea multe. Are impresia ca toti tremura cum tremura si el.

Cap 9

1 Şi a trâmbiţat al cincilea înger: şi-am văzut o stea căzută din cer pe pământa; şi i s’a dat cheia fântânii adânculuib,

Omul ori a vazut una bucata asteroid cazand pe Terra ori vreo cometa in trecere prin raza de vizibilitate a pamantului. Dar de cazut pe pamant … eram fosile de atunci.

2 şi ea a deschis fântâna adâncului; şi din fântână s’a ridicat un fum ca fumul unui mare cuptor; şi soarele şi văzduhul s’au întunecat de fumul fântânii

Asta clar ca nu a mai vazut in viata lui o eruptie vulcanica. Dar sa fii atat de idiot sa compari un vulcan cu o fantana ? Desi e destul de misto efectul, daca e sa ne amintim ca un afurisit de vulcan a blocat toate avioanele din Europa la un moment dat la sol. Ca i s-a nazarit lui sa erupa.

Aaa. si partea cea mai faina e ca pe acolo prin carte apare si un curcubeu.

Cap 4

3 Şi Cel care şedea semăna la vedere cu piatra de iaspb şi de sardiuc, iar de jur-împrejurul tronului era un curcubeud cu înfăţişarea smaralduluie.

Cap 10

1 Şi-am văzut un alt înger puternic, pogorându-se din cer, învăluit într’un nor; şi pe capul său, curcubeul; şi faţa lui, ca soarele; şi picioarele lui, ca nişte stâlpi de foc.

Ori daca te apuci sa cauti oriunde pe marele internet, printre site-urile si blogurile crestinopatilor si altora asemeni lor, vei sesiza ca peste tot curcubeul apare ca simbol satani, al masoneriei, new age, etc. Adica ceva mega-super-naspa. Acu ori eu incet la cap ori astia aplica standarde duble. Ca unde apare curcubeul pe obiectele si in cartile crestine e de bine, simbol al milei si bunavointei lui Dumnezeu. Unde apare curcubeul pe altele … gata e de mega-super-extra naspa.

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star