Eu vreau religia in scoala … la rusi !!!


Religia este un reper moral si valoric pentru o persoana. Principiile crestin-ortodoxe, de exemplu, se bazeaza pe iubirea fata de oameni si divinitate.

So … iubirea fata de aproape, hmm… No, shit ?! Si tot iubire fata de aproape sunt si bolmojelile alea raiste debitate de majoritatea „fetelor” bisericesti de seama ale natiunii asteia de rahat ? Cum ar fi Cleopa & Comp. Si toata tampeniile xenofobe? Ale le numiti voi iubire fata de aproape? Get lost, guys!

Prin urmare de aici pot aparea si alte valori pozitive pentru oameni, cum ar fi toleranta, pacea, pretuirea vietii etc.

Toleranta, vezi sa nu ! Toleranta fata de cine mai? De aia cu aceeasi religie ca si voi? Ca fata de restul … mai greuceanu.

Pacea? Ok, hai sa ne apucam sa enumeram toate razboaiele in care au fost si sunt implicati crestini. Si sa numaram victimele nevinovate ale razboaielor. Si sa vezi ce imagine plina de pace si intelegere si pretuire iese din alea… de te ia groaza

Cei care ar trebui sa decida daca copiii lor vor studia sau nu religia sunt parintii si nu alte organizatii civice care militeaza impotriva studiului religiei in scoli.

Ok, de acord cu partea cu parintii … doar ca … ce te faci cand parintele e un habotnic nenorocit, care si-a batut toata viata si nevasta si copiii si care considera de bun augur ca urmasii lui sa ii calce pe urme ? Daca nu e vb de religie sii tipul sau tipa sunt dobitoci decid autoritatile ce e mai bine pt copii lor. Dar daca vine vb de crestinism, gata… s-a termminat, acolo doar parintele are autoritate.

Responsabilitatea este in grija parintilor si a tutorelui legal. In acest moment legea sustine ca elevii au optiunea de a nu participa la orele de religie, daca parintelui sau tutorele legal solicita in scris acest lucru, situatie in care situatia scolara se incheie fara disciplina religie;

Revenim la treaba de mai sus. Dorinta celui in cauza nu mai conteaza chiar de loc? Daca respectivul copil pe la 14-15 ani nu mai vrea sa studieze religia si se declara agnostic? Si inca nu are puterea legala necesara de a decide daca participa sau nu. L-a ala ce ii faci ?

Persoanele care sunt impotriva studierii religiei in scoli manifesta mai degraba un “dispret” fata de Biserica si nu de disciplina in sine. Astfel, cei care se impotrivesc studiului religiei au in vedere aspectele negative ale unei confesiuni religioase si ignora faptul ca religia si institutia Bisericii nu reprezinta acelasi lucru.

Persoanele in cauza manifesta un dispret total atat fata de institutie cat si fata de disciplina. Pt ca ambele au fost create sa tina din scurt masele de prosti ce formeaza un popor. Ambele nu sunt altceva decat niste afaceri extrem de profitabile pt unii. Iar daca cineva imi arata mie una bucata denominatiune religioasa care nu e plina de sarlatanie, ignoranta si „dragoste de arginti” eu maine ma declar crestin. Cross my hart and hope to die! Iar religia si institutia ei reprezinta exact acelasi lucru, aceasi masa diforma, creata de smecheri pt dobitoci.

De asemenea, exista argumente care sustin ca obiectul orelor de religie nu este credinta in sine, strans legata de spatiul bisericii, ci transmiterea „cuvantului Fiului lui Dumnezeu”, care are conotatii pozitive.

Daaaa, corect! Cuvantul fiului lui Godzilla are conotatii pozitive. Hai sa dam cu citate din Noul testament:

Matei 10

34 Să nu credeţi că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.

35 Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa şi pe noră de soacra sa.

36 Şi omul va avea de vrăjmaşi chiar pe cei din casa lui.

37 Cine iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

38 Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine nu este vrednic de Mine.

39 Cine îşi va păstra viaţa o va pierde; şi cine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va câştiga

Scoaterea Religiei din scoli nu este o masura constitutionala;

La fel si introducerea ei in programa scolara. Sunt culte care nu pot beneficia de ore de religie pt simplul fapt ca nu exista destui adepti intr-o zona pt a beneficia de profesori platiti de bugetul de stat.


Statul roman asigura libertatea invatamantului religios. De asemenea, invatamantul religios este organizat si garantat prin lege.


Statul roman nu asigura libertate religioasa. Dovada: du-te si zii la o secretara ca vrei sa te retragi de la orele de religie… ti-o iei peste ochi. Si sigur organizeaza i garanteaza invatamantul religios … pentru anumite culte, in special cel crestin ortodox, mare aducator de voturi pe la alegeri, mare aparat propagandistic in anii electorali
Asa ca faceti bine si mai scuti-ne cu tot rahatul ala debitat in ultimii ani, cum ca crestin-ortohotii ar fi victimele masonilor, evreilor, tiganilor, homosexualilor, etc. Sunteti doar o adunatura de ratati frustrati sexual, care nu e in stare sa isi conduca viata decat dupa niste principii debitate de niste pescari si ciobeni acum 2000 si mai bine de ani si de un personaj obscur, cu existenta nesigura, executat acum doua milenii ca un criminal de drept comun ce era (fapta de lezare a majestatii era fapta penala)

Get lost!!! Get a fucking life you idiots!!!

Anunțuri

3 gânduri despre „Eu vreau religia in scoala … la rusi !!!

Adăugă-le pe ale tale

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: