Crestinul si Lady Gaga

Am luat chestia asta de pe un blog al unui … hai sa fim blanzi si sa ii spunem doar idiot. Asta e traducerea textului de la inceputul videoclipului lui Lady Gaga, Born this way.

“Acesta este un manifest al Mamei Monstru. Pe “Goat” (Tap) un teritoriu extraterestru aflat in spatiu si detinut de catre guvern, a avut loc o nastere magnifica, de proportii magice. Dar nasterea n-a fost finita, ci infinita. Cum pantecul dormea si mitoza viitorului incepea, acest josnic moment din viata n-a fost perceput ca fiind temporal, ci etern. Si astfel a avut loc inceputul unei noi rase, o rasa din interiorul rasei umanitatii. o rasa fara prejudecati, fara pedepse divine si libera ca pasarea cerului.

Dar, in aceeasi zi, odata ce Mama eterna plutea prin multivers, o nastere si mai inspaimantatoare a avut loc: nasterea raului. Si, odata ce ea se despartea in doua, rotindu-se in agonie intre doua ultime forte, pendulul alegerii si-a inceput dansul. Pare usor sa-ti imaginezi ca poti fi atras instantaneu si fara nicio indoiala de puterea binelui. Dar ea s-a intrebat: “Cum as putea sa protejez ceva atat de perfect fara ca raul sa existe?””

Sunt unele parti care nu au niciun sens. Dar altele, care dau de inteles exact ceva la care ne-am fi asteptat.

Ei … de acum incepe distractia. Ca omul nu s-a putut abtine si a reusit, cum, ne-cum, sa il interpreteze. Ce-a iesit ?

Manifestul Mamei Monstru

Acesta este un manifest al Mamei Monstru. – ce inseamna manifest? manifest = declaratie cu caracter program prin care un guvern, un suveran, un partid politic, o grupare literara, etc. isi fac cunoscute public intentiile , profesiunea de credinta. Despre ce grupare poate fi vorba aici? Despre illuminati, desigur. Iar portavocea lor: curentata de Lady Gaga, Mama Monstru.

Unde mama draului vezi tu referire la Illiminati? Asta in primul rand. Si in al doilea: nu stii mai fratzica ca Illuminati nu ai activeaza de vreo 3-4 secole? Ca au disparut de mult? Si daca ar exista cred ca ar fi printre ei niste insi destul de iluminati ca sa aleaga o portavoce mai influenta si cu ceva mai mult creier decat gasca de gaga.

Constelatia Tapului

“Pe “Goat” (Tap) un teritoriu extraterestru aflat in spatiu si detinut de catre guvern, a avut loc o nastere magnifica, de proportii magice.”

Capul de tap reprezinta capul lui Baphomet, un idol cu barba si coarne, fiind un alt acronim al Satanei. Deci, in constelatia Satanei a avut loc o nastere extraterestra (extraterestrii = demoni). Culmea ca toata adunatura asta de uraciuni e detinuta de guvern. Guvernul illuminat, desigur. Are si ea dreptate.

In cazul asta mai copil prost ..si tu esti un demon. Pentru orice alta civilizatie din univers. Tu chiar esti atat de incet la minte sa crezi ca esti singur in tot universul si ca totul a fost creat ca sa iti fie tie bine ? Mai taie !!! Nu esti nici praf stelar in univers. Si cine spune ca tapul e Satana ? Voi, crestinii? Ca asa vreti voi ? Ca la vechii greci tapul Pan era un zeu destul de simpatic. Si nu e vorba de o constelatie !! E vorba de un teritoriu. Chestie palpabila, dura, pe care poate exista ceva. In vid nu prea au cum exista forme de viata.

Cine s-a nascut?

Apoi, avem o perfecta ilustrare a nasterii antihristului.

Gaga apare “rastignita”, blasfemiind Crucea. Nu e prima oara cand o face, dar acum are o semnificatie aparte. Pe masa in forma de cruce pe care ea sta intinsa da nastere la noua specie.

“a avut loc o nastere magnifica, de proportii magice.” – cine putea sa se nasca atat de “magic” intr-un ansamblu atat de plin de demoni, in constelatia Tapului? Cine, daca nu antihristul impreuna cu sustinatorii sai?

Mai tu ori esti prost, ori esti prost. Din doua una.

1.      Nu inteleg de ce e blasfemie ca sta fata intinsa pe o masa in forma de cruce. In Filipine e o moda intre crestini ca de Paste sa se crucifice cativa. Zicese, ca sa treaca print patimile lui Isus. Aia nu e blasfemie?

2.      Unde dracu vezi tu demoni ? Melodia aia e dedicata celor ceva mai diferiti decat majoritatea. Ca vrei tu sa vezi demoni acolo e problema ta. Dar macar abtinete si nu te mai fa de ras cu genul asta de opinii.

3.      De ce ii tot dai inainte cu „constelatia Tapului? Unde pula mea vezi tu acolo ca spune ceva de o constelatie. Aia vorbeste de un teritoriu.

Noua rasa

“Si astfel a avut loc inceputul unei noi rase, o rasa din interiorul rasei umanitatii. o rasa fara prejudecati, fara pedepse divine si libera ca pasarea cerului.”

Adica o rasa de oameni. Oameni care s-au desprins de restul si au devenit fara prejudecati, liberi si lipsiti de pedepse divine. Acestia sunt cei care au aparut in Constelatia Tapului, “on Goat”. Pai daca sunt atat de perfecti, atunci de ce sunt ilustrati in imaginea de mai jos ca niste monstri? Iar printre ei, cine sta? Gaga insasi. Si ea este sclava acestei noi rase, provenite din Mama Monstru, care ii pregatesc calea si asternutul antihristului.

Asa baiatule !! Fii bou pana la capat. Sa iti explic eu de ce sunt ilustrati ca monstri. Pentru simplul fapt ca in fiecare civilizatie cei care s-au rupt de prejudecatile majoritatii au fost priviti ca mostri. Chiorule .. Priveste istoria crestinismului tau. Crestinii, pentru ca s-au rupt de prejudecatile si gandirea romana au fost priviti ca niste monstri timp de 250 de ani. Si repet treaba cu constelatia !! Chiar esti chior si nu citesti ?

Prima mea reactie dupa ce am vazut videoclipul a fost “Vai, ce scarbos!”. Momentan nu pot face screenshoturi, pozele luandu-le dupa Google, dar sper ca o sa imi repar cat de repede pc-ul. Acum sunt pe notebook si asta nu are optiunea de screenshot. Si cand te gandesti ca fiinta asta are doar 24 de ani… Atat de tanara si atat de bagata in uratenii si in spurcaciuni…

Prima reactie pe care am avut-o citind articolul asta a fost : MAMAAAA , CE TAMPIT E ASTA !!! Dupa aia mi-am dat seama ca nu e vina ta. Asa te-a facut maicutza ta: cu un singur neuron si ala strivit sub o cruce.

Anunțuri