Pupam, pupam, ciolane pupam

Un nou concurs de pupat ciolane. Manastirea Radu Voda, de ziua sfantului Nectarie. Reportajul ProTv ar fi bun pentru aia care vor o noapte alba. Ca te ingrozeste. Si asta e unu dintre sfintii din generatia noua, mai putin cunoscut.

Nimic nu este mai dureros pentru un parinte decat sa-si vada pruncul chinuit de boala. Maria traieste acest blestem. Baietelul ei de 10 ani sufera de epilepsie si autism. In lupta cu destinul mama il duce si la doctori, dar si la moastele Sfantul Nectarie.

Ziua Sfantului Nectarie

Asa incepe un reportaj al ProTv. Sunt in stare sa pariez ca il due mai des la moaste decatla doctori. Ca doar e crestina. Ce pot face doctorii i fata puterii lui D-zero care a hotarat ca acel copil trebuie sa fie pedepsit pentru pacatele comise de stramosii lui impotriva unui”prieten” dusman imaginar.

Si pentru Adrian Tudosiu rugile inseamna vindecare. Acum sase ani medicii i-au depistat un cancer. A fost operat, a urmat un tratament cu citostatice, dar l-a implorat si pe Sfantul sa il ajute

Punem pariu ca au functionat rugaciunile !!! Sau sa fi fost tratamentele administrate de doctori ? Oare cata prostie sa zaca in unii, sa vada ca functioneaza stiinta si ei sa insiste sa se roage la niste ciolane.

Anunțuri

Un gând despre „Pupam, pupam, ciolane pupam

Adăugă-le pe ale tale

  1. Biserica asta e destul de „pupulara” si printre crestinopatele de la mine de la job. Ar fi interesant un interviu „pe fata”, daca pot spune asa, cu persoanele care, chipurile, s-ar fi vindecat prin interventia prietenului imaginar. Care prieten imaginar nu da doi bani pe viata altora – vezi crima oribila din cartierul evreiesc ultraortodox din Brooklyn petrecuta chiar zilele acestea.

    http://www.nydailynews.com/news/ny_crime/2011/07/14/2011-07-14_leiby_kletzkys_killer_levi_aron_worked_as_parttime_butcher_ex_says_cops_doubt_it.html

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: