Pupam, pupam, ciolane pupam

Un nou concurs de pupat ciolane. Manastirea Radu Voda, de ziua sfantului Nectarie. Reportajul ProTv ar fi bun pentru aia care vor o noapte alba. Ca te ingrozeste. Si asta e unu dintre sfintii din generatia noua, mai putin cunoscut.

Nimic nu este mai dureros pentru un parinte decat sa-si vada pruncul chinuit de boala. Maria traieste acest blestem. Baietelul ei de 10 ani sufera de epilepsie si autism. In lupta cu destinul mama il duce si la doctori, dar si la moastele Sfantul Nectarie.

Ziua Sfantului Nectarie

Asa incepe un reportaj al ProTv. Sunt in stare sa pariez ca il due mai des la moaste decatla doctori. Ca doar e crestina. Ce pot face doctorii i fata puterii lui D-zero care a hotarat ca acel copil trebuie sa fie pedepsit pentru pacatele comise de stramosii lui impotriva unui”prieten” dusman imaginar.

Si pentru Adrian Tudosiu rugile inseamna vindecare. Acum sase ani medicii i-au depistat un cancer. A fost operat, a urmat un tratament cu citostatice, dar l-a implorat si pe Sfantul sa il ajute

Punem pariu ca au functionat rugaciunile !!! Sau sa fi fost tratamentele administrate de doctori ? Oare cata prostie sa zaca in unii, sa vada ca functioneaza stiinta si ei sa insiste sa se roage la niste ciolane.

Anunțuri