Dinozaurii lui Noe

Frecvent, în lumea ştiinţei, ca şi în discuţiile referitoare la învăţătura biblică despre crearea lumii, una dintre cele mai controversate probleme o constituie dispariţia dinozaurilor. Sursele creaţioniste, bazate pe descoperiri confirmate de ştiinţa actuală, ne aduc argumente prea puţin cunoscute pentru a dezlega acest mister.

• Fosilele dinozaurilor apar brusc în arhiva fosilieră, asemenea fosilelor altor animale, fără existenţa unor forme intermediare între diferitele feluri de dinozauri sau strămoşi evoluţionişti.

Cretinism !!! Arhiva de fosile de care dispune paleontologia se intinde de la urcarea pe pamant a pestilor si pana azi. Nu afirmi asa ceva decat daca esti idiot sau nu ai avut chef sa te informezi.

• În întreaga lume există mai multe „cimitire” de dinozauri. Aceste animale „preistorice” sunt găsite în depozitele de fosile în poziţii ce sugerează o îngropare catastrofică. Rămăşiţele descoperite din abundenţă şi păstrarea materialului osos original şi a urmelor de piele dovedesc o dispariţie rapidă, deseori violentă, sub straturile de sedimente. Celebrul creaţionist dr. Henry Morris afirmă în acest sens că „îngroparea unui număr aşa de mare de creaturi atât de uriaşe cere efectiv o formă de acţiune catastrofică”.

Waw !!! Si cum anume spun ai nostri paleontologi ca au disparut dragutzii de dinozauri ? Si aici ma refer la cea mai solida teorie. Nu cumva in urma unui cataclism terestru ? Asa ca ce draq vorbim noi ?

• Savanţii creaţionişti consideră că principala cauză a dispariţiei mondiale a dinozaurilor o reprezintă drastica schimbare de mediu în lumea de după potopul lui Noe. În schimb, evoluţioniştii nu au dat la iveală o teorie adecvată, deşi au dezbătut îndelung pe această temă.

Exact ce spuneam mai sus. CATACLISM !!! Ce vrajeala indruga pseudo savantii lui peste prjit despre disparitia dinozaurilor acum cca 6000 de ani ? Omul, in slabiciunea lui, nu ar fi putut concura nici o data cu forta reptilelor care au populat pamantul acum 70.000.000 de ani.

• Dinozaurii nu au putut muri în urmă cu 70 de milioane de ani, după cum pretind evoluţioniştii. În sprijinul acestei afirmaţii, vine o recentă descoperire a unor oase de dinozaur proaspete, nefosilizate şi a unor rămăşiţe osoase de Tyrannosaurus ce indică un conţinut de celule sangvine.

Sursa ??? De unde ai scos-o pe aia cu Tyrannosaurus nefosilizat ? Nu cumva nu era nici ingtr-o stare prea avansata de descompunere ? Sursa !!! Inca o data ! Ca am mai auzit cre(s)tini care sustineau ca s-au descoperit carele faraonului pe fundul Marii Rosii.

• Dovezile din scrierile istorice şi din artă adunate de cercetători creaţionişti arată că dinozaurii au coexistat cu oamenii. Astfel, cea mai importantă referinţă o constituie uimitoarea consemnare lăsată de Iov în cartea sa (cap. 40, 41) despre un dinozaur sauropod cu coada ca un chiparos. De asemenea, Vechiul Testament aminteşte de dinozauri/ dragoni (în ebraică tannim) de 21 de ori.

Aha  … Si noi tre sa luam de bune spusele unei carti plina de minciuni si contradictii care, peste toate, nici descrierile geografice nu le are in regula. Sau spusele unui iluzoriu batran senil si pe jumatate putred, Iov. Mai lasa-ma !!

Apărătorii învăţăturii creaţioniste susţin că descrierile „dragonilor” uimitor de asemănătoare cu ale dinozaurilor, existente în vechile culturi ale lumii, se referă la tipurile de dinozauri care au „supravieţuit după Potopul noahic” (termenul de „dinozaur” s-a consacrat după 1841). La celălalt pol, savanţii evoluţionişti nu pot răspunde suficient la aceste argumente.

Descrierile alea din Biblie nu arata nici macar a animale SF dara-mi-te a ceva ce a existat in lumea rel si care sa poata fi probat. Mai degraba as spune ca sunt plasmuirile unui bolnav aflat intr-o stare febrila avansata si care delireaza. Daca nu ma credeti incercati si cititi mai jos.

Descrierea Ipopotamului Iov cap 40

15 Uită-te la hipopotamul, căruia i-am dat viaţă ca şi ţie! El mănâncă iarbă ca boul.
16 Uită-te ce tărie are în coapse şi ce putere are în muşchii pântecelui său!
17 Îşi îndoaie coada tare ca un cedru, şi vinele coapselor lui sunt întreţesute.
18 Oasele lui sunt ca nişte ţevi de aramă, mădularele lui sunt ca nişte drugi de fier.
19 El este cea mai mare dintre lucrările lui Dumnezeu. Cel ce l-a făcut l-a înzestrat cu o suliţă.
20 El îşi găseşte hrana în munţi, unde se joacă toate fiarele câmpului.
21 Se culcă sub lotus, în mijlocul trestiilor şi mlaştinilor.
22 Desişul lotusului îl acoperă cu umbra lui, sălciile pârâului îl înconjoară.
23 Dacă se întâmplă ca râul să iasă din matcă, el nu fuge: chiar de s-ar năpusti Iordanul în gâtlejul lui, el ar rămâne liniştit.
24 Crezi că-l poţi prinde lovindu-l în faţă? Sau crezi că-i vei putea străpunge nasul cu ajutorul laţurilor?

Spuneti acu si voi daca aia descrie un brontozaur

Descrierea Leviatanului (off topic: urat mai sunt frate) Iov cap 41

14 Cine va putea deschide porţile gurii lui? Şirurile dinţilor lui cât sunt de înspăimântătoare!
15 Scuturile lui măreţe şi puternice, sunt unite împreună ca printr-o pecete;
16 se ţin unul de altul, şi nici aerul n-ar putea trece printre ele.
17 Sunt ca nişte fraţi care se îmbrăţişează, se apucă şi rămân nedespărţiţi.
18 Strănuturile lui fac să strălucească lumina; ochii lui sunt ca geana zorilor.
19 Din gura lui ţâşnesc flăcări, scapără scântei de foc din ea.
20 Din nările lui iese fum, ca dintr-un vas care fierbe, ca dintr-o căldare fierbinte.
21 Suflarea lui aprinde cărbunii, şi gura lui aruncă flăcări.
22 Tăria lui stă în grumaz, şi înaintea lui sare groaza.
23 Părţile lui cele cărnoase se ţin împreună, ca turnate pe el, neclintite.
24 Inima lui este tare ca piatra, tare ca piatra de moară care stă dedesubt.
25 Când se scoală el, tremură vitejii, şi spaima îi pune pe fugă.
26 Degeaba este lovit cu sabia; căci suliţa, săgeata şi pavăza nu folosesc la nimic.
27 Pentru el fierul este ca paiul, arama, ca lemnul putred.
28 Săgeata nu-l pune pe fugă, pietrele din praştie sunt ca pleava pentru el.
29 Nu vede în ghioagă decât un fir de pai şi râde la şuieratul săgeţilor.
30 Sub pântecele lui sunt ţepi ascuţiţi: ai zice că este o grapă întinsă peste noroi.
31 Face să clocotească fundul mării ca un cazan şi-l clatină ca pe un vas plin cu mir.
32 În urmă el lasă o cărare luminoasă; şi adâncul pare ca pletele unui bătrân.
33 Pe pământ nimic nu-i este stăpân; este făcut ca să nu se teamă de nimic.
34 Priveşte cu dispreţ tot ce este înălţat, este împăratul celor mai mândre dobitoace.”

Si spuneti voi daca asta seamana cu ihtyosaurus sau plsiosaurus

• Deseori s-a vehiculat întrebarea „Cum puteau dinozaurii să încapă în Arca lui Noe?”. În lucrarea „Aşa a apărut lumea” (CLV Postfach 110135-33661 Bielefeld, pag.150), Willem Glashouwer a răspuns că „pentru a se menţine specia în viaţă, nu era necesar să se ia animale bătrâne la bord. Erau de ajuns reptile (deci şi dinozauri) tinere şi încă mici, dar mature pentru reproducere”.

Si uite cum te contrazici ca prostul ! Ori mature ori pui ? Daca e mic si tanar nu poate fi matur pentru reproducere si nu va supravietui de unul singur fara ajutorul parintilor. Daca sunt mature … incearca tu sa pui un Seismosaurus pe o barcfa, sa vedem ce-ti iese.

Aberatiile de mai sus au fost scrise de Preot Cornel Dragoș. Nu stiu cine e dar bate campii intr-un stil, maiculitza !!!!

Anunțuri