Iisus Cristos – criminal din culpa ?

Cam astea sunt crimele mari din istorie care s-au facut in numele lui Cristos.
Sfinti criminali

Imparatul Constantin a venit la putere dupa ce a incercat doua trucuri, din care unul singur a functionat. Mai intai in prima ciocnire cu imparatul Maxentius, a spus soldatilor ca a vazut pe cre semnul zeului Apolo. Nu a impresionat pe nimeni cu acest zeu cam vechi si demodat pe atunci. Dar cand a spus ca a vazut semnul lui Isus pe cer precum si o voce care i-a spus:”in acest semn vei invinge” (in hoc signo vinces!), succesul a fost asigurat!
De remarcat ca semnul lui Apolo a fost o cruce cu brate egale, in timp ce semnul lui Isus a fost format din doua litete impreunate: I si H (Isus Hristos). Crucea nu era inca simbol crestin!
El a fost unul din cei mai cruzi imparati romani. Si-a ucis fiul (la reclamatia falsa a nevestei lui), dupa care si-a…fiert nevasta de vie in cada, (ordonand soldatilor sai sa o tina cu forta in cada si sa incalzeasca apa treptat) dupa ce a prins-o cu un sclav in pat.
Ceea ce nu-l impiedica sa fie sfant ortodox, alaturi de maica-sa Elena!!
Da, el era convins ca poate face toate toate crimele din lume, pentru ca in momentul botezului crestin i se vor ierta toate!
De aceea s-a botezat numai pe patul de moarte!

Persecuţiile romane

Au fost acţiuni criminale, îndreptate împotriva creştinilor de către unii împăraţi romani. Au început în anul 64, odată cu împăratul Nero, şi au durat până la Edictul de la Milan, din anul 313, prin care s-a legalizat religia creştină în cadrul imperiului. În timpul persecuţiilor, mulţi dintre creştini erau puşi în arenă, alături de animale sălbatice, pentru a fi sfâşiaţi de vii în aplauzele şi amuzamentul publicului roman.

Cruciadele

Au fost expediţii militare ale feudalilor apuseni cu scopul de a cuceri şi coloniza regiuni din Orientul Apropiat, îndeosebi Palestina şi Ierusalimul. Cruciadele erau purtate împotriva păgânilor, ereticilor sau celor care erau excomunicaţi din motive religioase, economice sau politice, de către autoritatea papală. În scurt timp, însă, acestea au început să servească şi altor scopuri, cu precădere politice. Între anii 1096 şi 1270 au fost organizate opt cruciade, iar în urma lor s-au înregistrat peste 20 milioane de victime.

Inchizitia

In urma cu mai putin de o mie de ani, Biserica a declansat, prin decret papal, o teroare organizata: Inchizitia. Toti cei ce puneau la indoiala dogmele vremii erau judecati ca eretici.
Un anume Arnaud Amaury, Abate de Citeaux, reprezentant al Papei si seful militar al cruciatilor in razboiul religios, a dat celebrul ordin, “Omorati-i pe toti, Dumnezeu ii va recunoaste pe ai Sai!” Razboiul de extreminare dus de Biserica Catolica contra catharilor francezi a produs mai mult de un milion de victime…


Holocaustul

Termenul german oficial pentru exterminarea evreilor în perioada nazistă era Endlösung der Judenfrage („Soluţia finală a problemei evreieşti”). În germană, ca şi în alte limbi, printre care engleza, termenul soluţia finală este folosit ca alternativă la cel de holocaust.

Foarte putini sunt cei care stiu ca pe langa rasismsmul declarat de el, Hitler ii mai invunuia pe evrei si e o alta crima, crucificare lui Iisus. Astfel antisemitismul lui a ajuns sa faca 17.000.000 de victime, din care numai 6.000.000 evrei.

In concluzie il putem acuza lejer de omor din culpa. Partea proasta ca nu vad cum mama masii putem judeca o himera.

Acuzatia se aplica si altor lideri religiosi inchipuiti, ca Mahomed, criminal de rand, Iahve sau Iehova, etc.

Anunțuri