Vocea adevarului – Bocca della Verita

O noua metoda de prostit prostii. Se numeste VOCEA DEVARULUI si e o prostie de aparat care, zicese, practica chiromantia.

Bagi 2 lei in aparat si palma intr-un orificiu si aparatul iti interpreteaza liniile palmei si iti da o caracterizare. Caracterizare care e facuta probabil pe banda rulanta si pur aleatoare.

Mai jos punem 2 fotografii: una cu reproducerea lizibila a 2 bilete date aceleasi persoane iar una cu biletele originale (aia e greu de descifrat). Repet: biletele sunt date aceleasi persoane in interval de 5 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acu … mai judecati si voi !! Cat de idiot tre sa fii sa bagi banu` la asa ceva ? Da cat de inteligent sa fii sa te dua capatzana la o astfel de afacere.

 

6 răspunsuri la „Vocea adevarului – Bocca della Verita

  1. Leviatanule, am vazut azi pe Antena 3 o dezbatere intre un crestinotard si o duduie blonda tunsa scurt pe seama numarului de atei si al rolului BOR in societate.
    10 minute cat am urmarit din ea, a fost sifonat de tot nenea alea. A venit dama cu niste argumente de m-a lasat paff.
    Stima.

    Apreciază

  2. Nu stiu cati au urmarit dezbaterea, dar cred ca au aruncat cu pietre in televizoare. Arme de propaganda satanista si de raspandire a ideilor ce contravin directivele sfintilor parinti.
    Dar cand dracu de sfinti sa fie? Ce anume ii face sfinti? Cum pot oare sa nu isi controleze ce ies pe gura si cum mintile lor pot accepta tot?

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star