Avortul – alegerea ta, femeie !!

Unul dintre cele mai mari pacate ale crestinului de rand, opinca societatii crestine, este avortul.

Intersiz in Romania inca din perioada anilor `60 de catre un idot cu vise de Caesar, in urma influentelor idiotilor din cadrul BOR care l-au prostit pe Nicolae Ceausescu ca interzicerea avortului va creste sporul natural al populatiei, avortul a provocat in ultimele doua decenii ale dictaturii comuniste cateva zeci de mii de victime.

Sin u le-a facut pentru ca avortul in sine poate fi letal, pentru ca nu e. Ci pentru ca zeci de mii de femei au apelat la tot felul de babe care detineau mai multe sau cami putine cunostinte medicale. Babe care, prin simpla incercare de a intrerupe o sarcina, ii puneau femeii viata in pericol.

Si, capac la toate, nici sporul demographic nu a fost cel scontat, desi in primii 2 ani a inceput sa creasca, in urmatorii, romanii, inventive cum sunt, au fentat natura, iar copii se nasteau din ce in ce mai putini.

Acum san u se inteleaga ca sunt pro-avort. Nu ma intereseaza. Consider avortul o chestiune de alegere persoanala. O alegere care poate avea consecinte medicale pe termen lung sau nu poate avea de loc. Depinde de cat de bun e medical care il face si de cati bani ii pui in plic la operatie.

E o alegere ce trebuie bine calculate, luand in considerare ata factorii emotionali, medicali, cat si pe cel mai important, factorul economic.

Pentru ca daca tu, ca mama, nu ai nici dupa ce bea apa, la ce draq te mai apuci si faci un copil? Ca sa ce? Sa il chinui o viata, sa nu ii poti asigura nici un viitor, sa faci din el un delincvent sau un cersetor? Nu mai bine eviti situatia ?

Ca spune popa ca e pacat ? Pai drace … nu ti-l creste popa!!! Nu ii da popa de mancare, nu ti-l poarta la scoala, nu tremura de cate ori ti se imbolnaveste. El iti ia banii pentru botez si „te-a pupat pe portofel” !!!

Articolul de fata, daca se poate numi articol, e doar o introducere. Voi reveni cat de curand cu o serie completa despre avort. Atat parerea BOR cat si cea a medicilor. Cu bune si cu rele.

Bafta si aveti grija.

 

 

Anunțuri