Crestinii loveste, capu` la cutie

Ma tot gandeam la „ateii” care s-au „deconvertit” de la crestinism si la argumentele lor cum ca ar fi fost crestini adevarati inainte iar apoi si-ar fi dat seama ca ceea ce credeau ei este doar o imaginatie si o proiectie a mintii.

Pai, s-am pardon. Toata vrajela aia cu biblia e o imaginatie, si inca una bogata. Cam ca a unui „psiho-pupu”. Nu e normal sa te bucuri cand scapi de ea?

Daca un ateu spune ca a fost crestin trebuie sa il intrebi ce crede el ca inseamna a fi un crestin pentru ca definitia lor pentru termenul „crestin” este foarte departe de adevarul biblic. Si sigur veti observa ca acel om nu a fost niciodata un crestin ci doar credea ca este, si sunt multi astazi la fel. Dumnezeu sa aiba mila de ei.

Sigur … vechiul adevar biblic. Si definitia crestinismului creata de acesta. Io am o intrebare: cati crestini, din aia adevarati, cunosc prostia aia de carte la fel de bine pe cat o cunosc eu ?

La fel este si cu Dumnezeu, ei spun ca au crezut in Dumnezeu dar apoi au realizat ca de fapt Dumnezeu este o imaginatie a lor. Dar oare in ce dumnezeu au crezut ei? Si aici au ateii probleme. Sunt de acord cu ei, intradevar, acel dumnezeu (cu „d” mic) sau idol era doar o proiectie a imaginatiei lor.

Da` nu e mai bine ca baietii s-au destep

Pot sa spuna ce vor despre acel idol, asa este, acela nu exista. Era doar in mintea lor.

Acest lucru nu este nou, ci este vechi de mii de ani. Grecii si romanii aveau si ei zei si idoli, iar daca studiati bine acele zeitati, veti observa ca erau proiectii ale dorintelor lor carnale, zei creati dupa poftele lor. Erau doar niste oameni inzestrati cu ceva puteri supranaturale, binenteles inventati.

Nu erau nici macar atat. Erau inexistenti. O gramada mare de statui. Si aia aveau macar bunul simt, spre deosebire de cre(s)tini sa recunoasca ca alea erau mituri. Pe cand voi o tineti sus si tare cu o prostie de vreo 1700 de ani incoace.

Ateii, si foarte multi care nu se declara atei ci pur si simplu sunt ignoranti cu privire la crestinism au o idee foarte gresita despre cine este Dumnezeu cu adevarat, de aici si ateismul sau agnosticismul lor.

Aia care nu se declara atei o fac de frica neamurilor. Si nu sunt ignoranti ci vad realitatea. Pana si Dumnezeul ala pe care il descrie biblia, daca e sa il crezi, e un criminal si un obsedat, un frustrat sexual si un psihopat notoriu.

 

Anunțuri