Profetiile despre razboi

Parintele Dionisie Ignat de la Colciu

“O să fie un război înfricoşat, poate nu acum, dar în câţiva ani. Aşa va fi că nu vor mai cunoaşte că au fost oameni cei omorâţi. Suntem în vremurile de pe urmă. Sunt semne vădite”.

Pai si maine se poate termina un razboi si va incepe altul. Iar daca tinem cont ca crestinii, evreii si musulmanii declanseaza cate un conflict in fiecare colt de pe pamant ……… nu se cheama asta ca avem un conflict mondial ?

Parintele Iosif Vatopedinul

“Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.

Lucrurile chiar sunt intr-o stare de deteriorare, cel putin in Romanica, din cauza unor incompetenti de la guvern si a prostiei romanilor care au crezut ca viata poate fi traita in rate. Si chiar am atins limita: aia de creditare. Si cum naiba vine aia cu un razboi, mai multe razboaie ? Conjuga sau vrea sa invete sa numere ? Sa-i spuna careva ca acum sunt mai multe razboaie, nu ca vor fi.

Sfantul Serafim de Virita

„Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri”.

Asta, pe langa faptul ca e o idotenie, in ultima fraza e si o instigare la revolte sociale. Si mai e si ridicarea aia de pretentii idioate. Ca pana la urma tot teritoriul Siberiei si o parte din cel al Chinei au facut parte candva din imperiul lui Gin-Gis Han. Iar porcaria aia cu tot ce este viu va pieri … ce sa spun, KKT cu tot cu mirosul. Adeca la ce mama masii mai alegem un guvern unic, si din ce, daca tot ce e viu va pieri? Guvernul ala sa conduca ce ? Si o sa fie format din roboti ?

Sfantul Lavrentie de Cernigov

“Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

“Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri.Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

Na, na, na, … daca mai raman doar 2 – 3 state ce asa mare KKT de imparatie e aia de o are antihrist. Si daca tot face prapad cu bolile prin lume, ala ce dracu` o sa mai conduca? Ca eu nu m-am prins.

Si mai am io o problema: prigoana crestinilor. Bai frate, astia au ce au cu persecutia. Acu`, ca o fi o chestie imprimata genetic, de pe timpul Imperiului Roman, ca o fi o persecuto-manie, ceea ce la drept vorbind e mult mai grav, ca aia e boala psihica, nu as putea sa spun. Doar ca deja omuletii incep sa devina agasanti. Si suna penibil sa te plangi ca esti persecutat 2000 de ani. Dupa ce tu ai detinut toate functiile politice si civile posibile si imposibile. Voua nu vi se pare?

 

 

Anunțuri