Crestinii loveste (din nou)

Nu stiu unde vedeti voi minunatia acestui Dumnezeu, numai daca stai sa contemplez la ideea ca acest Dumnezeu a creat sistemul nervos in toate fiintele vi, si atunce acand un animal e ucis de alt animal, durerea e prezenta, imagineazati cum e sa fi sfasiat de un grup de lei sau de vreun crocodil, sau rechin,…. spune „eminescinescu” intr-un comentariu.

Si de aici un intreg atricol la un blog crestin intitulat Ateii nu exista. Adeca io nu exist desi scriu aici.

Problema ateilor nu este ca nu au dovezi pentru existenta lui Dumnezeu ci chiar Dumnezeu Insusi este problema. Ei nu vor sa accepte un Dumnezeu care a creat lumea in acest fel si mai ales care pedepseste oamenii pentru eternitate in Iad.

Pai nu ti se pare normal ca problema sa fie chiar el, din moment ce voi faceti ce va duce capul, in numele lui? Mie da. Mi se pare foarte normal. Si nu voi accepta nici o data o vrajeala despre un omulet care face ce vrea cu mine, fara voia mea. Ca prea ar insemna ca ma las violat.

Ateii Il urasc pe Dumnezeu pentru acelasi motiv pentru care un criminal sau un hot uraste politia. Ei nu pot accepta un Dumnezeu Suveran peste creatia Lui.

Ateii nu il urasc pe God(zilla). Nu poti ura ceva ce nu exista. E ca si cum as striga in gura mare ca Unicornul Roz mi-a sutit porumbul noaptea trecuta sau mi-a violat femela. Si nu e nimeni suveran peste mine. Poate doar Boc, ca face ce vrea cu banii mei din taxe.

In ce priveste sistemul nervos, fara el nu exista auz si vedere, nu este durere si bucurie, dar nu sunt nici miscari coordonatoare, ar fi de neinchipuit reglarea unor functii fiziologice ca digestia sau respiratia. Nu cred ca ar trebui sa minimizam asa de mult functiile acestuia.

Cine dracu minimizeaza rolul sistemului nervos. Comentariul a fost cu totul altul. Tu ori ai o problema cu cetitul ori cu SNC.

Daca nu te-ar durea dantura nu ai merge la stomatolog. Daca nu te-ar durea stomacul nu ai merge la medic pentru un control.

PE un crestin and il doare ceva ar trebui sa il trimitem la popa nu la medic. Poate asa se lecuieste de crezut in aberatii. Apropos … ce cauta popa la medic? Nu-l tratreaza Doamne Doamne?

In acelasi fel lucreaza si constiinta noastra, ne spune ca suntem bolnavi in interior, adulter, minciuna, furt, blasfemie, crime, avorturi, ganduri murdare. Cu ajutorul Legii lui Dumnezeu, constiinta te poate indrepta catre Isus Hristos prin pocainta de pacatele tale si credinta in El.

Sigur … Wai desteptule … Constiinta aia de care vorbesti tu ar trebui sa iti spuna ca nu e bine inainte sa faci toate alea de mai sus, desi la partea cu blasfemia, avortul, ganurile murdare … totul tine de care parte a baricadei esti nascut. Eu nu am nimic cu avortul, blasfemia imi place iar gandurile murdare … mai ales alea care au in centru o tipa….

Sa facem o analogie ca sa intelegem mai bine. Cand ai o boala, mai inainte sa fii supus tratamentului, trebuie sa recunosti ca ai aceea boala iar apoi te lasi prin incredere pe mana doctorului.

Mai ales cand e vorba de o boala psihica. Ca alealalte nu prea tre sa le recunosti, ca te duc ele la medic. Si tu nu ai invatat pana acum ca nu ai voie sa faci analogii ca sa demonstrezi ceva : SUNT ILOGICE.

La fel este cu mantuirea, pocainta este durerea pentru „boala” pacatului si recunoasterea lui, iar ca sa fii vindecat trebuie sa te increzi in Isus Hristos. El a murit in locul tau ca tu sa fii iertat.

El a murit ? Da ai tu vreo dovada ca a existat? In afara de cartulia aia de povesti nemuritoare, Biblia. Cat despre vindecat … de el … hai sa nu o dam in balarii.

Pentru voi astia care o ardeti cu Iisus vindeca, Iisus face, drege, am un singur mesaj, de prim Moldova: sacu` si la buruian.

Anunțuri