Masuri practice pentru a scapa de masturbare

Hai sa traducem indicatiile unui nene in ceea ce priveste masturbarea. Sa vedem ce inseamna ele de fapt.

Evita locurile si momentele in care de obicei cadeai in aceea patima, cauta sa faci altceva sau sa faci altfel lucrurile. Plictiseala si lenea sunt printre cele mai daunatoare stari care stimuleaza patima masturbarii.  Din aceste motive invata sa fii harnic si ordonat in activitatile tale pentru a nu lasa prilej unor astfel de momente in timpul zilei.


Asta vine cam asa: munceste, munceste, munceste …. Ca sa ai de unde ne dai si noua cat mai mult, daca s-ar pute sa muncesti 24/24, 7/7.

Sterge toate filmele si pozele urate din calculator si toate site-urile care te faceau sa cazi in pacat. Evita sa te uiti asa mult la televizor.


Nu ai voie la TV ca vezi ce fac popii si mai afli anumite informatii care nu sunt in concodranta cu Biblia. Si nu de alta dar ti-or starni curiozitatea sit e apuci sa cauti altele. Si numai ce iti dai seama ca in Biblie nu-s decat tampenii.

La capitolul poze urate … pot sa le sterg pea lea cu popi ?

Evita sa mananci in general mancaruri grase, pe cat posibil;

Masa de seara are o importanta covarsitoare in lupta impotriva patimei masturbarii, pentru a nu se activa atunci cand suntem cei mai vulnerabili, adica noaptea, asa că:

– Nu manca la ore tarzii, cea mai tarzie masa sa fie la maxim ora 8 seara;

Vezi ca daca mananci mai tarziu de 8 te ia somnu si nu mai poti sa stai treaz pentru rugaciunea de la miezul noptii. Iar de la mancatul grasimilor s-ar putea sa ti se faca rau: tensiune, cholesterol, etc. Nu mai bine ne dai noua carnitza de purcel.

– Nu manca la masa de seara mancaruri prajite, cu grasimi, sau puternic condimentate, si sub nici o forma cu usturoi. Tot la masa de seara, sa nu bei sucuri energizante sau cele care stimuleaza sistemul nervos (coca cola, fanta, sprite, zup, etc) . Toate aceste feluri de bauturi si mancaruri excita si stimuleaza sistemul nervos, care suferind de patima desfranarii, dirijeaza energia calorica suplimentara tot spre desfranare.

– Nu manca pe saturate la masa de seara chiar daca este foarte greu (la inceput) de facut lucrul acesta. Chiar daca vii frant de foame noaptea acasa, nu manca pe saturate pentru ca patima masturbarii este strans legata de patima lacomiei pantecelui.


Nu manca mai mult decat sa-ti furnizezi energia necesara metaniilor si rugaciunilor. Ca daca ai mai multa iti vine a fute si daca n-ai cu cine … intelegi tu !!! Daca ai nevasta incearca sa mamanci pe saturate mai rara ca va umpleti casa de plozi.

Mananca cu program regulat, de 3 ori pe zi,  sau pe cat posibil, cu variatii cat mai mici.

Nu manca multe feluri de mancare la o masa, chiar daca zici ca iei putin din fiecare. Acesta este luxul lacomiei pantecelui care tot la desfranare duce.

Mai pentru prosti … cand ai mancare si beutura iti vine a fute. Si daca n-ai cu cine … intelegi tu. Treaba de mai sus.

Acu io stau stramb si ma intreb drept: asta aici vorbea de masturbare sau de un regim alimentar pentru mentinerea greutatii corporale optime. Ca m-am cam prapadit pe traseu

Anunțuri