Crestinii si ale lor dume

Într-un anume sens, ateismul este o eroare ştiinţifică, este refuzul de a studia realitatea în ansamblu, este tot atât de neştiinţific ca şi cum ai spune: “muzica nu este, pentru că pentru mine ea nu există…”

Ateismul este o eroare stiintifica => tu esti o eroare genetica, un embrion blocat in primele stadii de dezvoltare. Conform cu teoria ta deduc ca pentru tine ateii nu exista pentru ca ateismul nu exista (doar Dumnezeu e Mare si Viu) si totusi iata-ma.

Cunosc un tânăr foarte dotat care a fost educat în ateism. Când a intrat la facultate, închiria o cameră în casa unui intelectual credincios. Între ei s-au iscat interminabile discuţii. Tânărul era nepregătit, fără experienţă, stăpânul însa era deştept şi experimentat, fapt pentru care l-a învins pe tânăr cu uşurinţă. Băiatul a dedus logic, din faptul că a fost dialectic învins: trebuie să devin şi eu credincios.

Daca povestioara asta nu e inventata inseamna ca tanarul respectiv era un idiot total. Si se inscrie perfect in profilul crestinului habotnic, care nu tine cont de dovezi ci de cine are gura mai mare. Eu nu am vazut inca om care sa fi fost ateu si sa devina credincios dintr-o singura conversatie. Daca mi-l arati io ma impusc.

Să luăm, de pildă, afirmaţia lui Feuerbach: “omul devine ceea ce mănâncă”. Noi credem că prin împărtăşirea cu Sfintele Taine devenim ceea ce este Hristos.

Inseamna ca eu no sunt nimic mai mult decat o gaina ? Ca mancarea mea preferata e friptura de pui. Tu cred ca nu realizezi ca ceea ce spui e aberant.

Mi se pare că se poate afirma, că, pentru a muri de moartea care ne este proprie, care are pentru noi cele mai reale şi însemnate urmări, Hristos a trebuit să Se facă părtaş singurei cauze care aduce moartea – despărţirea de Dumnezeu. Nu poţi muri, dacă nu-L pierzi pe Dumnezeu

Auzi … am io o rugaminte: tu fiind credincios … no vrei sa iei un cutit de bucatarie sau un brici sis a incerci sa iti barbieresti carotida (pe interior). Ca doar crezi in Dumnezeu ala si no risti sa mori. Cat despre Hristos … … … evidence ???

Cat de curand vb si despre alta grupare crestina, penticostalii.

Anunțuri