Sa postesc … sa nu …

A inceput postul Craciunului. Inceputul postului craciunului marcheaza si o ridicare a nivelului violentei domestice.

Glumeam.

Doar ca si la mine in casa a inceput postul. Si io la nevasta-mea am o problema: post e numa la sex sau si la bautura? Ca a mea draga nevasta, crestina, ortodoxa, posteste. Adica nu se f**e, cel putin nu cu mine. Dar de baut … mai subtireanu cu postu`.

Marea problema a crestinelor e aceea ca ele vor …dar ce te faci ca sotii nu vor, la post ma refer. Pai ala nu e pacat? Ca parca eu asa am cetit la un indreptar de spovedit al popilor. Ca daca tii post fara voia sotului si risca ala sa cada in pacatul prea-curviei tot tu pacatuiesti.

Stand la o cioaca si o doza de bere (fara alcool) cu un verisor care e si dascal la o biserica, l-am intrebat cum e treaba cu postul. Cam cat ar trebui sa postesti si cum. Si ghici ce ? Primul lucru de la care tre sa te abtii e pacatul trupesc. Si o spunea unul care are o nevasta de iti pica plombele, una care ar putea ajunge lejer o pitipoanca de TV. Adeca cum mama masii face omuletu sa nu ii dea la buci lu nevasta-sa timp de o luna jumatate, ca la cum arata aia, daca vrea, iese pana in usa si da anunt si se face coada.

Urmatorul lucru care nu ai voie sa il faci e treaba ai cu mancatul carnii. Si l-am intrebat : mai cum fac io ca am nevoie de o alimentatie cat mai echilibrata si cat mai bogata in proteine, ca altfel face tratamentul meu dezastru in organism. Raspunsul lui :

„Daca vrei cu adevarat sa postesti, Dumnezeu te va ajuta sa treci peste si nu vei suferi din cauza tratamentului.”

amazed-cat-o

Waw … asta a venit de unde nu ma asteptam si m-a lovit pe la spate, pervers.

Mai … chiar sunt oameni care cred ca credinta te scapa de efectele adverse ale tratamentelor ?

Anunțuri