Wonderfull România

Romania o ia razna. Si inca tare.

Ma jucam mai acum 2 zile pe telecomanda, sau cum se spune acum , zappam. Si cum mi-a fost lene sa mai pornesc calculatorul meu, am folosit televizorul nevesti-mi. Din post in post nimeresc si la televiziunea poporului, aia care a fos tlider de piata pe sectorul de varsta peste 60 ani cand a disparut Elodia. Si ce credeti voi ca se discuta la ora 18, adeca in prime time, la vestita televiziune ? Cipurile din actele de identitate.

tineri-anti-cip

Cica la nemti a inceput eliberarea actelor de identitate electronice, cu acel cip care contine informatii personale pentru o identificare mai sigura. Si oamenii sar de cur in sus ca se pregateste si la noi un program de genul asta. Si totul din cauza ca pe codul de bare care insoteste cipul sunt 3 linii disparate care, scoase din context, formeaza temuta cifra 666.

Dobitocimea care comenteaza subiectele de genul asta nu stau sa calculeze implicatiile unui astfel de program. Multi dintre ei nu stiu ca anual numai din Romania sute de minore dispar si ajung sa infrumuseteze centurile Europei. 99% din ele parasesc tara cu acte false. Nu stiu oamenii ca sute de copii anual dispar din Romania si nu le mai da nimeni de urma. 60% din ei ajung sa cerseasca pe strazile capitalelor, sclavii unor retele de traficanti de carne vie. Restul de 40% ajung sa isi doneze organele prin spitalele lumii fara ca macar sa stie.

Introducerea unor sisteme mai complexe de identificare, care sa contina si date unicat cum ar fi amprenta digitala sau cea a irisului (metoda deja testata la granita Mexic – USA) ar face aproape imposibila falsificare si implicit trecerea frauduloasa a granitei.

Posibilitatea de a stopa traficul de fiinte umane ar fi cu mult mai mare, cel putin in cazul minorilor.

Si, apropos, cifra reala nu e 666 ci cu totul alta, si nume 614, doar ca a fost putin modificata de Inocentiu pentru a fi mai usor retinuta de poponarii de rand.

cip RFID satanic

8 răspunsuri la „Wonderfull România

  1. Din pacate exista si implicatii negative pentru sistemele astea.
    Din cauza idiotilor astora cu 666 care au acaparat scena nu se discuta urmatoarele:
    1. Daca utilizarea biocipurilor face mai eficienta urmarirea infractorilor atunci costurile cu aparatul politienesc se reduc. Se micsoreaza deci taxele si scade numarul de politisti? Daca nu, masura duce doar la intarirea statului politienesc.
    2. Daca utilizarea biocipurilor creste riscul de abuz din partea organelor statului care sunt masurile luate pentru diminuarea riscurilor de abuz?

    Apreciază

  2. Leviatane:Presupunand ca nu esti direct implicat in traficul de care faci vorbire deduc ca citezi cifre statistice pe care le-ai gasit pe vreun site paranoid.Site-ul asta pe care postezi nu pare sa fie mai breaz decat OTV-ul lui Diaconescu asa ca….deja am irosit prea mult timp…ignoranta naste monstri…

    Apreciază

  3. Io stiam ca 666 devenise 616, da’ uite ca tu stii alta versiune. Am citit si io despre faza cu buletinele cip ciripate din Germania. Pulimea tot pulime, ce vrei, daca sare dracu’ din buletin si-i musca de cur?

    Apreciază

  4. Ete cine vb de ignoranta. Da si tu o cautare pe Goagal dupa copii disparuti. Ai sa te sperii. Da pana la urma nush de ce imi pierd eu vremea.
    De fapt tu ce vrei sa demonstrezi. Ca acele acte nu-si au rostul. Taica … Canta la alta masa.

    Apreciază

  5. Daca nu ar avea alte implicatii negative, acele cipuri, atunci cifra 666 n-ar fi nimic pentru mine. Oricum presupun ca niste programatori inteligenti o pot shimba la alta cifra daca oamenii se tot sperie atat. Si da ar fi o metoda de a opri anumite actiuni ilegale, dar pacatul e ca nu doar politia ar folosi aceste cipuri, si nu s-ar folosi doar in acest scop (ci si altele mai rele, ca de exemplu: „esti impotriva mea? No lasa ca te gasesc eu.”). Iar daca un hacker iti intra in sistem, el gaseste pe cine vrea, iti pune un virus, si tu nu mai gasesti pe nimeni. Nu e simplu, dar sunt genii care umbla si pe la NASA cu de-astea. Iti imaginezi consecintele? Daca s-ar afla ca sistemul a picat, ar fi si mai rau, toti si-ar da drumul. Treaba cu lumea e ca nu-si da seama. Crima nu trebuie eliminata din exterior, ci din interior. Admit, si din exterior merge, dar totdeauna sunt cei mai destepti decat altii care stiu cum sa faca sa nu mai mearga .(si iti recomand „Cavalerul Negru”- film cu Batman, daca nu l-ai vazut; Pentru semnificatie, nu actiune) Daca oamenii nu ar face crime din cauza ca nu li s-ar parea normal, nu din cauza fricii ar fi mult mai sigur. Si asta se poate realiza prin reeducarea populatiei (inca de copii ii faci sa urasca pur si simpu crima, alcoolul, drogurile si multe altele, prin intermediul televizorului, netului, scolii, adica programei scolare). Adevarat anturajul (parintii, cunoscutii) pot fi o parte negativa, sau pozitiva, dar majoritatea ar fi de acord, uneori copii ar pimi mai degraba de la TV decat de la parinti (cum fac astazi unii, ascultand manele in loc de plictisitoarea muzica clasica pe care o asculta parintii lor). Scurt, ai rezolva cam mult. Nu tot s-ar rezolva, dar e o metoda mai ok, din punctul meu de vedre. Si intr-un numar de generatii (poate mult, poate putin), n-ai mai avea atatia criminali, ci acestia ar fi o exceptie farte rara.

    Apreciază

  6. Inca ceva, metoda cu reeducarea nu e perfecta, dar ar merge. E realizabila in timp, si asta nu am prea invatat noi, sa asteptam. Dar unele chestii doar in timp se pot rezolva… Mentalitatea oamenilor de azi nu e asa buna, deci numai de la generatiile viitoare mai putem spera pentru mai bine. Astfel pana la urma ar putea sa dispara si conceptul de „a face rau”. Cu greu dar s-ar putea.

    Apreciază

  7. Cand ai timp, te rog sa te uiti peste comentarii si sa le publici (cred ca-s salvate intr-un fel de inbox nu?), asa pentru cei care mai vor sa creada dar nu au argumente, dar mai ales pentru discutia asta…

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star