Wonderfull România

Romania o ia razna. Si inca tare.

Ma jucam mai acum 2 zile pe telecomanda, sau cum se spune acum , zappam. Si cum mi-a fost lene sa mai pornesc calculatorul meu, am folosit televizorul nevesti-mi. Din post in post nimeresc si la televiziunea poporului, aia care a fos tlider de piata pe sectorul de varsta peste 60 ani cand a disparut Elodia. Si ce credeti voi ca se discuta la ora 18, adeca in prime time, la vestita televiziune ? Cipurile din actele de identitate.

tineri-anti-cip

Cica la nemti a inceput eliberarea actelor de identitate electronice, cu acel cip care contine informatii personale pentru o identificare mai sigura. Si oamenii sar de cur in sus ca se pregateste si la noi un program de genul asta. Si totul din cauza ca pe codul de bare care insoteste cipul sunt 3 linii disparate care, scoase din context, formeaza temuta cifra 666.

Dobitocimea care comenteaza subiectele de genul asta nu stau sa calculeze implicatiile unui astfel de program. Multi dintre ei nu stiu ca anual numai din Romania sute de minore dispar si ajung sa infrumuseteze centurile Europei. 99% din ele parasesc tara cu acte false. Nu stiu oamenii ca sute de copii anual dispar din Romania si nu le mai da nimeni de urma. 60% din ei ajung sa cerseasca pe strazile capitalelor, sclavii unor retele de traficanti de carne vie. Restul de 40% ajung sa isi doneze organele prin spitalele lumii fara ca macar sa stie.

Introducerea unor sisteme mai complexe de identificare, care sa contina si date unicat cum ar fi amprenta digitala sau cea a irisului (metoda deja testata la granita Mexic – USA) ar face aproape imposibila falsificare si implicit trecerea frauduloasa a granitei.

Posibilitatea de a stopa traficul de fiinte umane ar fi cu mult mai mare, cel putin in cazul minorilor.

Si, apropos, cifra reala nu e 666 ci cu totul alta, si nume 614, doar ca a fost putin modificata de Inocentiu pentru a fi mai usor retinuta de poponarii de rand.

cip RFID satanic

Anunțuri