Despre prostituție

Hai sa discutam si despre asta, daca tot am hotarat sa iau toate pacate lor la purecat. In curand ajungem la crima.

1. Legalizarea bordelurilor va conduce la proliferarea bolilor cu transmitere sexualã (în special SIDA) si nu la reducerea lor. O publicitate mincinoasã se face bordelului legalizat si prin promovarea de cãtre stat a ideii cã astfel se eliminã riscul contaminãrii cu boli sexuale, în special SIDA. O eroare ucigasã, cãci prostituatele nu pot fi depistate medical ca bolnave în timpul perioadei de incubatie a virusului, perioada în care ea poate transmite virusul HIV.

Mama ce de-a tampenii intr-un singur paragraf. Legalizarea lor ar duce la un control al proliferarii lor, BTS, si nu la o scadere. Adica ai sa iei o gonoree dar macar stii cui sa-i spargi capul. Si se mai cade sa pun o intrebare: nu ati auzit de prezervative ? Alea pot fi obligatorii acolo. Ca pe strada sigur nu-s.

2. Bordelul constituie în întreaga lume un adevãrat focar de infectie pentru organismul social. În zona amplasãrii sale, infractionalitatea creste pânã la 1000%.

Mai tzaca de popa care ai scris tu aici … astea au existat si pana la 1945, si culmea, in cartierele unde erau amplasate era mai liniste decat in tot orasul.

3. Legalizarea prostitutiei reprezintã cea mai persuasivã si perspicace propagandã, care se poate face acestui fenomen, deoarece astfel prostitutia este adusã în sfera normalitãtii, prin recunoasterea de cãtre stat a profesiunii de prostituatã.

Pai asta e si scopul in sine: recunoasterea legala a celei mai vechi meserii din lume. Nu vi se pare normal sa fie un control legal al fetelor cu care v-o trageti?

4. Legalizarea prostitutiei nu numai cã nu limiteazã prostitutia ilegalã, ci duce la dezvoltarea fenomenului, oferindu-i acoperire legalã. Bordelurile vor deveni, asa cum s-a întâmplat deja în tãrile occidentale, principalele locuri pentru traficul de droguri, pentru spãlarea banilor, pentru traficul cu femei – o uriasã afacere coordonatã de lumea interlopã în corelatie cu politicienii corupti.

Iar acum sunt un loc in care se trafica tamaie ? CA eu nu prea stiu bordel ilegal in care sa se tamaieze si sa se aprinda candele. Acum ce se face mai in ele ? Nu tot droguri si bani ? Si cine le coordoneaza daca nu tot interlopii si politicienii corupti, care sunt si cei mai fideli clienti?

comics-toonhole-prostitute-old-man-664661

5. Legalizarea bordelurilor nu eliminã violenta, ci doar legitimeazã abuzul la care sunt supuse femeile.

Ete arata tu o muiere care da pizda si mai e batuta de barbat. Ca eu nu am cunoscut nici una. BA, dimpotriva, alea care nu dau, ca e post sau sarbatoare, alea si-o iau. Da asa le invatati voi, asa ca nu comentati.

6. Traficul de femei nu va fi stopat, ci cu sigurantã mãrit. Prin faptul cã România este una dintre cele mai sãrace tãri din Europa, existând asadar un numãr crescut de fete care pot ajunge sã-si vândã trupul pe sume de nimic, se va dezvolta în România un important turism sexual, tara noastrã devenind astfel o Thailandã a Europei.

Asa si ?… Pai cu ocazia asta vin mai multi turisti la noi. Ia exemplu de la Thailanda. Cat despre traficul de femei … Mai putza, de ce crezi tu ca el exista ? Pentru ca legea nu le da voie sa presteze pe fata si ajung pe mana la toti idiotii.

7. Prostitutia nu este o meserie care sã poatã asigura o viatã normalã unei femei. Pentru femeile implicate în prostitutie, în general fete sãrace, fãrã educatie si fãrã prea multe mijloace de existentã, bordelul reprezintã o groapã comunã.

Nu poate asigura o viata normala ? Ei hai, nu zau ? Ia uite ca eu am vazut curve care o duc de 10 ori mai bine si au de 100 de ori mai multi bani ca mine, care am o pensie de 600 de lei. Gropa comuna zici ? Poate rampa de lansare.

8. Experimentele sexuale la care sunt supuse fetele care se prostitueazã le afecteazã iremediabil sãnãtatea psihicã si somaticã, le desocializeazã si, prin stigmatul societãtii, le fac incapabile de a intra într-o viatã normalã, o viatã de familie pe care si-o doreste orice om.

Ete ca nu e chiar asa. Adica fata te poate refuza daca ii ceri ceva ce nu ii convine, si , daca insisti, poate ti-o si furi de la peste. Adica s-ar putea sa pleci si batut su nefutut. Si nu le desocializeaza. Sigur. Ete ca iti dau si exemplu: actritele porno.

9. Prin legiferarea prostitutiei ca profesiune se genereazã ideea cã femeia reprezintã un instrument de satisfacere a plãcerii bãrbatului. Se contribuie la crearea unei mentalitãti masculine dominate de ideea de posesiune, de valorizare a raporturilor cu femeia numai prin prisma sexului.

NAaaaa ca ai dat cu bota-n balta. Si la cre(s)tini ce e femeia mai ??? S-au am lipsit io la ora de religie la care s-a predat ca femeia e egala cu barbatul. Nu voi spuneti ca „Barbatul e capul femeii iar Hristos e capul barbatului” ? Unde e egalitatea aici ? Nu voi ii invatati pe barbati de mici ca ei tre sa conduca biserica ? Mai ipocritilor.

10. Legalizarea prostitutiei nu vine în sprijinul familiei, ci, dimpotrivã, este cel mai grav atentat la adresa unitãtii acesteia, fapt confirmat de situatia din tãrile occidentale în care rata divorturilor a ajuns la 70 %. Însãsi institutia bordelului se aflã în conflict de interese sau în opozitie cu familia. Prin aceastã campanie de publicitate, fãcutã de anumiti oameni politici si de organele mediatice, ponderea bãrbatilor din societate care apeleazã la serviciile prostitutiei va creste, cu toate riscurile pe care le presupune acest lucru. Statul român este pe punctul de a recunoaste o ”profesiune” care conduce la destrãmarea familiei, la contaminarea populatiei cu o boalã mortalã (SIDA), precum si la omorârea celor contaminati.

Aha … stai sa vad daca am priceput: bordelul ataca familia, nu ? Cum anume ? Ca te duci la bordel daca nu ai muiere acasa sau daca muierea ta asculta de popa si tine post. La prima varianta nu ataca nimic. La a doua voi sunteti vinovati. Rata divorturilor de 70 % ???? Mai tontilor, ce aberati mai acolo ? De unde pastele vostru a-ti scos-o? De sub fuste, pun pariu.

Statul romana este pe punctul de a aduce la lumina cea mai veche profesie din lume, practicata la noi ilegal, pe centuri si bordeluri ilegale, de cand au desfiintat idiotii aia comunisti bordelurile legale. La contaminarea cu o boala mortala ? Mai idiotilor, voi nu ati auzit de prezervativ? Sau credeti ca acolo se duc crestini care nu folosesc metoode de protectie ? Omorarea …. Hai ca sunteti de legat !! CU CAMASA DE FORTA.

700923647a5090706586l

Reclame

10 gânduri despre „Despre prostituție

Adăugă-le pe ale tale

 1. Bun, argumentele imbecile sunt destul de evidente. Din motive oarecum neclare, mă scoate din minți un altul, pe cât de „subtil” pe atât de ipocrit, și folosit în mai toate porcăriile de campanii pravoslavnice împotriva X și Y (v. pct. 8):

  „Stigmatul societății”… Pentru prostituate, pentru homosexuali, pentru măturătorii de străzi și gunoieri, pentru necredincioși, pentru variate alte categorii de indeziderați; considerate orice de la „de evitat”, la „ciudați”, la paria, la apogeu al Răului; tratate ca fiind orice de la „de evitat” la subumane. „Stigmatul societății” invocat ca argument împotriva „permiterii” (?) unei pleiade de categorii taman de către bigoții ipocriți care-l decretează dintru început împotriva unei clase arbitrare – împotriva celor care fac „munci murdare”, sau „lucruri murdare” sau care pur și simplu simt ori gândesc altfel decât turma…

  Apreciază

 2. eu am fost demult pro-legalizarea prostitutiei
  1. Legalizarea bordelurilor va conduce la proliferarea bolilor cu transmitere sexualã (în special SIDA) si nu la reducerea lor. O publicitate mincinoasã se face bordelului legalizat si prin promovarea de cãtre stat a ideii cã astfel se eliminã riscul contaminãrii cu boli sexuale, în special SIDA. O eroare ucigasã, cãci prostituatele nu pot fi depistate medical ca bolnave în timpul perioadei de incubatie a virusului, perioada în care ea poate transmite virusul HIV.

  asta chiar crede ce zice??
  hello, suntem in 2010 si ar trebui sa nu ne mai ascundem dupa visin= exista si ar trebui reglementata
  A FOST, ESTE SI VA FI, ce drek nu pricepeti??????????????

  Apreciază

 3. A FOST, ESTE SI VA FI, ce drek nu pricepeti?

  E mentalitatea că dacă interici și/sau nu vorbești despre ceva, **PUF**, nu există. Cam cum era în România pe timpul lui Ceaușescu situația cu o listă întreagă de chestii: prostituție (Începem cu asta, nu? Doar e subiectul articolului), avorturi, homosexuali, hoți, criminali, disidenți, analfabeți, săraci-lipiți etc.

  Apreciază

 4. Se poate observa misoginismul masculin, femeia este asociata cu prostitutia,
  ca doar ia o poate practica, meseria asta se poate practica si de barbatii .

  Apreciază

 5. @Mihai
  Nu tine de misoginism masculin. Am vazut si numeroase femei care sunt impotriva legalizarii prostitutiei pentru ca injoseste femeile. Ele uitau de faptul ca prostitutia se aplica in egala masura si barbatilor…

  Apreciază

 6. Am vazut si numeroase femei care sunt impotriva legalizarii prostitutiei pentru ca injoseste femeile.

  Mda, sunt destule care vin cu argumentul ăsta imbecil. Ăsta e în cea mai mare parte un argument făcut pe baza prejudecăților și „gurii lumii”, nu unul rațional, gândit. E legat și de mentalitatea de care vorbeam mai sus, că dacă ceva e interzis sau nediscutat, nu există. Și dacă te uiți bine, cum zicea și Senderis, de cele mai multe ori e vorba de preadreptcredincioase pudibonde.

  În general, cei care vin cu povestea cu „înjositul femeilor” scapă din vedere o serie întreagă de detalii relevante:
  ** Prostituția nu e domeniul exclusiv al femeilor. Sunt destui bărbați care se prostituează, cum au subliniat și alții.
  ** Povestea cu „înjosirea” e în strânsă legătură cu cea de „stigmat social” de care am vorbit mai sus.
  ** Legalizarea prostituției nu înseamnă crearea „instituției” prostituției, ci reglementarea ei, cu toate consecințele ce decurg de aici. Diferența e esențială.
  ** Înjosirea de care au parte practicanții, femei și bărbați în egală măsură, este mai mare acum, când prostituția este ilegală.

  Apreciază

 7. @Armand
  Ar fi trebuit sa ii si explici omului ca nu mai ai cum crea institutia, ea fiind creata de altii mai destepti, cu niste mii de ani in urma. Si ca reglementarea ei ar aduce beneficii atat statului, prin banii care ar urma sa intre la buget, cat si societatii, prin micsorarea numarului violurilor.
  Da` pana la urma ma gandesc ca nu are rost sa iti irosesti inteligenta pe asa ceva.

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: