Despre masturbare

Hai sa discutam despre masturbare, malahie, onanie sau cum mama i-or mai spune popii

Şi măcar că Sf. Ioan Gură de Aur şi Teofilact au înţeles aici că malahieni sunt cei ce curvesc şi pătimesc cele lucrate de către sodomiteni, însă mulţi alţi dascăli la acest loc au înţeles pe malahieni, pentru că malahia face pe suflet de pierde fecioria, care este cel mai cinstit lucru al lumii, şi care, de se va pierde odată, nu se mai dobândeşte niciodată şi pentru că îl face de aduce jertfă diavolului prin sămânţa trupului său, precum zice un Părinte. Malahia prici­nuieşte vătămare trupului celor ce o practică, precum zic doctorii, astfel:

1)      Îngălbenesc.

Or fi ingalbenind daca uita sa manance intre o partida si alta.

2)      Le slăbeşte stomacul.

Pai ce spuneam mai sus … mai si mancati mai.

3)      Le slăbeşte vederea ochilor.

Aaaa…. Da` ce draq? Doar nu te uiti in ea, o freci ! Si treaba cu miopia se intampla si la 6-7 ani. Si aia si-o freaca ?

4)      Pierd glasul.

Daca tipa ca prostii / proastele cand termina … ce sa le faci. Alooo .. aia cu onania, mai pe silentios mai copii.

5)      Pierd isteţimea şi ascuţimea minţii.

Adica … ? Pai trebuia sa fiu retardat pana acum. Eu zic ca de la endorfina selectata aia tocmai ca fac fata mai usor stresului.

6)      Pierd ţinerea de minte.

De ce ? Ca uita de invatatura bisericii ?? Pai ai vazut tu om sa se invete cu binele si sa mai accepte idei tampite dupa aia ?

7)      Pierd somnul cu oarecare visuri tulburate.

Vise, taica, vise … cum spunea un banc. Aia care nu au parte de muiere viseaza. Ailalti nu mai au timp ca tre sa multumeasca femeia

8)      Tremură trupul lor.

Da … daca o faci de 5 – 6 ori pe zi … normal. Ia incearca sa fugi tu 20 km, sa vedem, nu tremuri ?

9)      Pierd bărbăţia trupului şi a sufletului.

A naibii … si atunci de ce sunt aia cei mai macho masculi ??? Si mai limpezi ?

10)    Li se întâmplă dambla.

Dambla i s-a întâmplat aluia care a spus ca efectele astea sunt mentionate de doctori. Alooooo, mai, poate de doctorii de pe la sec XVII.

11)  Le urmează scurgerea cea prin somn, de multe ori şi când sunt deştepţi.

Aia sigur au probleme cu prostata si asta incurca secretiile cu pipiul. Ce ti-e si cu medicina asta crestina …

12)  Imbătrânesc curând şi mor rău şi cu ticăloşie.

Lipsa de sex duce la frustrari, depresii, psihoza … in ordinea scrisa.. Asa ca mai bine imbatranit limpede si satisfacut decat legat in camasa de forta si cu o coronita de cauciuc pe cap.

Aşadar, păcatul acesta este ca o ciumă şi stricăciune a neamului ome­nesc, şi face pe malahienii să petreacă şi aici o viaţă ticăloasă şi în cealaltă viaţă să se muncească veşnic în focul muncii…

Cel ce a făcut malahie, 40 de zile se canoniseşte cu mâncare uscată (adică pâine şi apă) petrecând şi în fiecare zi făcând o sută de metanii.

Valeu …. Pai eu nu mai am de trait atatia ani cate zile de metanii ar trebui sa bat. Adica am calculat ca mai am nevoie de cca 120 de ani, daca de azi nu o mai iau la laba.

Efectele masturbaţiei. Păcatul onaniei singulare are mai multe înfăţişări, în funcţie de provenienţa lui. Ar fi de pomenit, mai întâi, masturbaţia care ajunge la adolescent ca o boală ereditară. E vorba despre boala ce atinge acei copii care au fost concepuţi în condiţii de pervertire a intimităţii părinţilor lor în momentul procreaţiei, după spusele Părintelui Arsenie (Cărarea împărăţiei, p. 263). Aduşi astfel pe lume, aceşti fii nefericiţi sunt aplecaţi spre onanie precoce sau tardivă. Sunt, de asemenea, mai totdeauna, arţăgoşi şi predispuşi spre boli nervoase. Cu un sistem nervos şi psihic zdruncinat, în cazul că se vor căsători, ei vor mări, la rândul lor, decăderea şi viciul, propagând astfel în generaţia viitoare acest dezastru. Rezultatul se va solda cu stingere din existenţă a arborelui genealogic însuşi, de data aceasta din cauza onaniei. Deşi nu există, în general vorbind, o legătură directă şi absolută între viciul masturbaţiei şi bolile psihice, totuşi, pe linie de ereditate această relaţie este, în felul ei particular, indiscutabilă. Ca dovadă sunt ravagiile pe care le face masturbaţia şi care nu sunt scutite de transmitere la urmaşi.

Asta vine cam asa: daca tata si-o lua la laba, copilul o sa si-o ia sigur. Treab aia cu bolile mintale … io zic ca ar fi trebuit sa se abtina … ca cele main bune exemple de insi loviti de dambla ii gasim tot pe la manastiri si schituri.

A … treba aia cu erditatea … cred ca tre sa cer lamuriri !! Adica daca io mi-o iau la laba copilul meu e musai sa se nasca cu boli psihice ? Main, esti nebun ? Zi sa moara mata !

Masturbarea are legatura cu ereditatea … firar !!! Mai idiotilor … io mi-o iau la laba si fata mea s-a nascut cu un IQ peste medie, IQ care se dezvolta cu fiecare an. Voi no sunteti normali.

Locul astora e la temelia Sfintei Golii (la spitalul de psihiatrie) si nu in biserica, sa dea sfaturi la lume.

VAkDU5H

Mars acasa ordinarilor, ca bateti campii !!

Scuze de injuratura.

La fel de important

Reclame

5 gânduri despre „Despre masturbare

Adăugă-le pe ale tale

 1. Dambla i s-a întâmplat aluia care a spus ca efectele astea sunt mentionate de doctori. Alooooo, mai, poate de doctorii de pe la sec XVII.

  Aha, exact de ăia sunt menționate. Cel mai influent a fost probabil Auguste Tissot, un elvețian cam prea calvinist de felul lui. Indiferent ce merite o fi avut în studierea migrenelor și epilepsiei, ar fi trebuit trecut de partea cealaltă a gratiilor casei de nebuni de care se ocupa în momentul în care a publicat „L’Onanisme”. I cărțulie infectă care atribuie masturbării mai toate bolile imaginabile, de la sifilis până la „moarte prematură prin suicid”, cu o insistență deosebită asupra celor psihice și neurologice. (Cred că asta-i și lucrarea care a propulsat pe noi culmi ideea că sperma provine din „fluidul spino-cerebral” și, ca atare, eliminarea ei duce la dambla, idioție, epilepsie etc.)

  Lucrarea trebe să fi fost mană cerească pentru puritanii de toate culorile și din toate părțile, care timp de vreo 150 de ani, până în primele decenii ale secolului 20, au inventat tot felul de metode și procedee pentru a împiedica bieții adolescenți să se „auto-satisfacă” – de la pantaloni concepuți să nu poți atinge penisul prin buzunar, până la instalații de alarmă montate noaptea pe organul interesat, care să anunțe tot cartierul când băiatu’ are o erecție, nu care cumva să apuce să „abuzeze de sine”… Ba chiar și adevărate instrumente de tortură constând în centuri de castitate: simple (care doar te împiedică să atingi „organul”) sau mai complexe (cu zimți, țepi și curent electric, care să „descurajeze”.)

  Ca fapt divers, toate porcăriile ortodoxoide pe care le-am citit pe tema masturbării nu sunt decât un rehashing ale acelorași imbecilități… Dar cred că asta nu-i ceva nou.

  Valeu …. Pai eu nu mai am de trait atatia ani cate zile de metanii ar trebui sa bat. Adica am calculat ca mai am nevoie de cca 120 de ani, daca de azi nu o mai iau la laba.

  Mda, idem. Ba chiar cred c-aș avea nevoie de mai mult timp; de, am început „antrenamentul” pe la 10-12 ani și, esențial, n-am scăpat niciodată o ocazie…

  Cel ce a făcut malahie […]

  Cre’că cu prima ocazie când dau peste un popă ortodox, va trebui să-l rog să-mi facă o precizare tehnică: se referă doar la operațiunea pe sine sau include și cazurile când aplici altora procedeul… Asta pentru acuratețea calculelor pomenite: nu ar influența foarte mult rezultatul, dar este… ăhm… statistic semnificativ.

  Apreciază

 2. M-am spart de ris. Ce zic eu? M-am pisat pe mine de-a dreptul. Tare, magna cum laudae pentru articol! Cum spunea cineva de curind: „M-am casatorit cu mina mea cu mult timp in urma. Casnicia perfecta”

  Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: