Sexul și religia

S-a vazut, de-a lungul anilor, ca personalul clerical este grupul celor mai frustrati oameni, din punct de vedere sexual. Teoretic, oamenii aia, ar trebui sa renunte la sex, sau sa il practice in anumite limite, impuse de perpetuarea speciei. doar ca din randul lor s-au ridicat cele mai multe scandaluri sexuale. Si vorbim de persoane care practicau un tip de sex care nu are nimic in comun cu limitele de mai sus.

J5Jzd34

Hai totusi sa discutam despre cateva tipuri de sex, vazandule din punctul de vedere al bisericii dar si al celor mai destupati la cap, cu mai mult de 1/2 de neuron plictisit.

Sexul normal

Ar trebui practicat cat mai rar, avand ca scop procreerea si nu obtinerea de placere . Aici intervine logica bisericii. Pentru ca, in conformitate cu logica laica, nu ai cum obtine orgasmul fara placere si fara orgasm nu ai ejaculare deci adio urmasi. Ceea ce ai obtine ar fi un fel de futai intre impotenti.

Sexul oral

Unul dintre tipurile de sex cele mai blamate de catre biserica. Si de ce ? Pentru ca ca este o metoda extrem de eficienta de a obtine si a oferi placere. Iar a invata ca sexul este placut inseamna ca duminica, in loc sa bagi metanii ca idiotul, in casa domnului, de beton, o sa te trezesti si o sa iti trezesti si o sa iti trezesti partenera/rul cu o furtuna de placere

Si pana una alta nu inteleg de ce se oftica oamenii. Ca doar tot oral practica si popii si calugarii. Cel putin aia prinsi si dovediti.

Sexul anal

Un tip de sex care nu se adreseaza incepatorilor si nici virginelor. Un tip de sex destul de dureros la inceput si pentru practicarea caruia iti trebuie un pic mai mult antrenament.

Si totusi, discutand cu cele care il practica, afli ca dupa ce te obisnuiesti si inveti sa iti controlezi reflexele posteriorului poti obtine placeri destul de puternice.

Si avem o marturie in plus tot de la membrii ai personalului clerical care il practica fie cu mireni fie cu acoliti sau copii de altar. Daca nu ar fi placut de ce l-ar mai practica.

Masturbarea

Veche de cand sexul si blamata de cand au aparut religiile abrahamice. Si nenea ala care a creat, vorba vine, lumea, se supara si omoara pentru asa ceva.

Eu personal trebuia sa fiu mort de mult, la fel ca si 80% dintre barbatii nascuti in crestinism. Restul de 20% nu o practica fie pentru ca nu au timp fie ca nu au cu ce. Pentru mine barbatii se impart in 2 categorii: cei care se masturbeaza si cei care recunosc.

blues brothers5

Jucariile

Astea sunt adevaratii adjuvanti ai unui amant pentru a oferi placerea maxima. Problema e ca prea multi se bazeaza numai pe ele si mai putin pe imaginatia personala. Sunt ceva mai recente si, desi „Sf. Parinti” nu mentioneaza nimic de ele, asadar nu ar fi trebuit interzise, membrii bisericii s-au grabit sa le condamne. Si asta doar din cauza ca produc placere si pentru ca lor le e frica de tot ce e nou.

Si credeti-ma ca am „cunoscut”, in sensul biblic, o nevasta de preot care ar fi dat orice pentru un barbat care sa stie sa ofere placere si sa ceara in acelasi timp. Noroc ca eu nu sunt materialist.

Oameni buni, faceti sexul asa cum va indeamna imaginatia si nu popa. Asta daca detineti cel putin un neuron intact si nu vreti sa ajungeti la nebuni din cauza frustrarilor sexuale. De fapt, cel mai bun exemplu in sensul asta sunt chiar ei.

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: