Biorezonanța la Botoșani. Proștii la control

Botoşani:

Trataţi prin biorezonanţă magnetică, apă purificată şi yoga

Vizitatorii au încercat aparatul de energizare a organismului

Conferinţa de Terapii Complementare a adunat specialişti din ţară şi străinătate. Sătui de medicamentele prea scumpe, botoşănenii sunt dispuşi să încerce yoga, acupunctură şi încărcarea cu energie prin diferite aparate ori consumând apă purificată. Botoşănenii au în acest weekend alternative „la îndemână” pentru o viaţă mai sănătoasă.

Deschisă vineri la Botoşani, Conferinţa de Terapii Complementare „Natură – Sănătate – Frumuseţe” a stârnit interesul botoşănenilor. Pentru trei zile, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani s-au reunit specialişti ai Asociaţiei de Terapii Complementare din România ANATECOR în vederea promovării unor metode simple dar eficace, de tratare a bolilor, de multe ori, prin metode naturale.

„În contextul actual al crizei economice din ţară, terapiile complementare aduc şi un beneficiu financiar mult dorit, cu atât mai mult cu cât medicamentele devin din ce în ce mai scumpe , nu se mai eliberează pe reţete compensate sau sunt foarte greu de procurat, negăsindu-se în farmacii”, a declarat dr. Cornel Saradan, preşedintele Asociaţiei „Edu-San” Botoşani.

11074501_1_644x461_diagnostic-analize-tratament-cu-biorezonanta-magnetica-timisoara-timisoara

Religia prospera in conditii  de saracie si ignoranta. Si unde sa gasesti mai mult din astea decat la Cucuietii de Sus, recte Botosani, unde oamenii sunt atat de saraci ca nu mai au ce manca si educatia este la pamant. Cred ca nu mai trebuia sa comentez. Prostia este evidenta.

8 răspunsuri la „Biorezonanța la Botoșani. Proștii la control

  1. Sătui de medicamentele prea scumpe, botoşănenii sunt dispuşi să încerce yoga, acupunctură şi încărcarea cu energie prin diferite aparate ori consumând apă purificată.

    Nu zău! Ar trebui rescris ca ceva de genul „Sătui de medicamentele prea scumpe, botoșănenii se lasă păcăliți cu yoga, acupunctură, aparate de încărcare energetică și purificarea apei – care nu numai că te costp de te-usucă, dar nici nu prea fac nimic(*).

    Începuse bine doctorul în declarația citată în Minciuna Adevărul:
    „În contextul actual al crizei economice din ţară, terapiile complementare aduc şi un beneficiu financiar mult dorit […]”
    Păcat că nu a spus în clar și cui: vânzătorilor de iluzii.

    (*) Eh, unele dintre aparatele de purificarea apei chiar purifică/filtrează ceva apă. Măcar astea-s de folos la câmpie, unde apa de robinet e adesea puțintel cam dură și cu un gust execrabil. (Rugina e bonus pe care-l primesc mai toți, probabil, da’ nu-i bai: se face economie la fiolele de „fier” de la farmacie.)

    Apreciază

  2. Ti s aplica 2 electrozi pe corp si aparatul iti prezice ce boli ai sau la ce anume ai un risc crescut. Se poate si fara corp, folosind o suvita de par de la persoana.

    Am auzit de cineva care a dus o suvita de par de la kun dog german drept una de la un bunic. Din fericire aparatul i-a spus ca e sanatos.

    Faza cu riscurile e destul de des intalnita la sarlatani: ti se da o lista imensa de riscuri dintr cele mai variate iar tu alegi ce ti se potriveste.

    Apreciază

  3. @Senderis Stimabile,bati campii aiurea si dezinformezi,intr-un mod nepermis.Eu am facut acest test,si nu merge cu suvitza de par ori alte bazaconii.Intr-adevar,aparatul deceleaza afectiuni existente,intr-un mod simplu si neinvaziv.Biorezonantza a fost folosita in premiera la NASA,ptr cosmonauti,dupa care s-a extins metoda pentru publicul larg . Practic,pacientului i se aplica 4 electrozi,cate 1 pe fiecare membru,superior,inferior,iar dupa 25-30 de minute se dau rezultatele. Pacientul este liber sa aleaga medicamente naturiste prescrise cu un pret acceptabil,aici este problema cu „scumpeala”,unii comercianti MLM pun adaosul comercial prea mare la produsele naturiste furnizate de o anume firma din USA,produse care se pot gasi la un pret rezonabil si in magazinele cu produse naturiste,daca se face o prospectare atenta a pietei.Personal,am fost foarte multumit si de testul de biorezonanta,iar afectiunile tratate cu produsele naturiste s-au rezolvat,recomand tuturor celor interesati sa faca acest test.

    Apreciază

  4. Cat ti-ai luat, dreptul tau, sa sustii tampeniile astea ? Baiatu`, pt asa ceva vii frumusel cu studii de specialitate care sa dovedeasca ca porcaria aia functioneaza. Si cum asa ceva nu exista … mare ar fi mirarea sa poti sa argumentezi. Iar prostia cu NASA nu o mai spune nici o data. Ca e o porcarie. Si te faci de cacat.
    Iar de propria experienta … ce pot sa spun: sunt satul de prosti care nu fac diferenta intre medicina si sarlatanie sau intre tratament si Placebo.

    Apreciază

  5. Draga domnule,aveti dreptate:prostia si ignoranta sunt evidente,numai ca, paradoxal, asta se poate observa in cazul celui care a postat articolul.Nu vreau sa ma lungesc,deoarece intrevad inutilitatea msg meu pt dvs…Tin doar sa precizez ca in acele zone, educatia NU este la pamant si oamenii NU mor de foame..”nestiinta si „saracia” se intalnesc in toate zonele tarii si vreau sa mentionez ca stati destul de prost cu istoria si perceptia reala a evolutiei lucrurilor in tara asta(ma indoiesc ca o sa va dati seama si de ce)..nota de sarcasm cu care ati presarat comentariu denota intru totul superficialitatea cu care judecati ceea ce nu cunoasteti.

    Apreciază

  6. @Catalina
    Sper … ca nu m-ai facut ignorant si prost. Traiesc in Botosani de peste 25 de ani. Am fost, temporar, si prin alte zone ale tarii. Si am avut cu ce compara.
    Mai multi cocalari pe mp, mai multe pitzipoance cu impresia ca valoare lor creste direct proportional cu nr de accesorii de pe ele, ca in Botosani, nu mai intalnesti decat in Bucuresti, care e si asa plin de moldoveni.
    Ca educatia e varza si nici macar cei care ar trebui sa se ocupe de ea nu sunt mare scofala o dovedeste si art „Invatatoare ? Nu prea cred !!!
    Cat despre ignoranta lor … art in sine o dovedeste cat si cozile lungi la pupat tot felul de sutane din partea de sus a ierarhiei bisericii. Sunt unul din putinii atei din Botosani si stiu cu ce m-am confruntat de fiecare data cand cineva a auzit prima data ca sunt ateu.
    Nu stiu de unde esti si cat de legata de realitatea din Targul Botsenilor, dar … esti total afara.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star