Biorezonanța la Botoșani. Proștii la control

Botoşani:

Trataţi prin biorezonanţă magnetică, apă purificată şi yoga

Vizitatorii au încercat aparatul de energizare a organismului

Conferinţa de Terapii Complementare a adunat specialişti din ţară şi străinătate. Sătui de medicamentele prea scumpe, botoşănenii sunt dispuşi să încerce yoga, acupunctură şi încărcarea cu energie prin diferite aparate ori consumând apă purificată. Botoşănenii au în acest weekend alternative „la îndemână” pentru o viaţă mai sănătoasă.

Deschisă vineri la Botoşani, Conferinţa de Terapii Complementare „Natură – Sănătate – Frumuseţe” a stârnit interesul botoşănenilor. Pentru trei zile, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani s-au reunit specialişti ai Asociaţiei de Terapii Complementare din România ANATECOR în vederea promovării unor metode simple dar eficace, de tratare a bolilor, de multe ori, prin metode naturale.

„În contextul actual al crizei economice din ţară, terapiile complementare aduc şi un beneficiu financiar mult dorit, cu atât mai mult cu cât medicamentele devin din ce în ce mai scumpe , nu se mai eliberează pe reţete compensate sau sunt foarte greu de procurat, negăsindu-se în farmacii”, a declarat dr. Cornel Saradan, preşedintele Asociaţiei „Edu-San” Botoşani.

11074501_1_644x461_diagnostic-analize-tratament-cu-biorezonanta-magnetica-timisoara-timisoara

Religia prospera in conditii  de saracie si ignoranta. Si unde sa gasesti mai mult din astea decat la Cucuietii de Sus, recte Botosani, unde oamenii sunt atat de saraci ca nu mai au ce manca si educatia este la pamant. Cred ca nu mai trebuia sa comentez. Prostia este evidenta.

Anunțuri