Și tinerii se tâmpesc ??

Hai sa va povestesc ce mi s-a intamplat dupa ce am venit de la tratament din Italia. Cam la 4-5 zile.

 Nu am de lucru si ma duc in vizita la o rubedenie care nu are mai mult de 35 de ani. O verisoara de-a nevesti-mi. Ma intreaba femeia ce am facut, cum m-am simtit, ce am vazut pe acolo si toate altele si la urma se gandeste sa ma intrebe despre rezultatul tratamentului,  daca ma simt mai bine si altele.

Zic … mai nu vezi, adica am plecat din tara intre carje si vin fugind. Nu ti se pare nimic schimbat? La ce mai intrebi?

 Si vine replica: „Ei vezi, ar trebui sa ii multumesti lui D-zeu pt sansa de a te trata in strainatate, ca nu multi o au. Ar trebui sa te duci la biserica si sa dai un acatist la popa ca a facut Domnul minunea si ai reusit sa mergi din nou!!”

 Whaaaaaaaaat !!

 Mai femeie … nu m-a tratat nici un D-zeu, ci doctorii, si daca trebuie sa multumesc cuiva, pai atunci ii multumesc mamei mele care a facut posibila aceasta interventie si tuturor celor care m-au sustinut, pe diferite planuri, acolo. In nici un caz unei himere.

 Adica nu exista D-zeu si aici, dupa logica voastra. Ca tratamentul de acolo se gaseste in Romania la preturi mult mai mici.

 Cat despre faptul ca merg din nou, asta se datoreaza medicamentelor. Iar acele medicamente sunt o solutie temporara, dat fiind paftul ca au niste efecte secundare deloc de neglijat. Doar sunt citostatice. Eu mi-am asumat riscul de a suferi alte efecte din dorinta de a mai putea merge macar o perioada.

 S-a umplut lumea de idioti, fratilor!! Da` s-au prostit si astia tineri ??

tumblr_inline_mqrpif9XEk1qz4rgp

Anunțuri