Discutie Popa – Reporter

Discutia dintre un reporter si un preot. Comentariile apartin unui spectator.

“R: Cum trebuie facuta rugaciunea ca sa fie primita?”

“P: Rugaciunea trebuie facuta cu umilinta, cu zdrobire, cu launtrica incredintare de slabiciunea si nevrednicia noastra.”

Aceeasi vesnica problema privinid indrederea de sine si respectful pentru propria persoana. Era o data o reclama in care replica unui personaj suna cam asa: “Roakere, Partidul te vrea tuns !” Eu as spune, legat de problema de mai su: “Crestine, biserica te vrea in genunchi, cu tendinte spre depresie nervoasa!”

“R: Este vreun loc horatat pentru rugaciune?”

“P: Locul harazit numai rugaciunii este biserica, loc sfintit, unde tot ce ne inconjoara ne indeamna la uitarea grijilor zilnice si la evlavie, are mai multa putere.”

Bun, de acord. In inchipuirea lui crede ca e mai bines a te rogi in biserica. Pai daca tot God(zilla) e omniprezent ce rol mai are biserica. El te aude si daca te rogi de pe buda. Nu tre sa te duci sa iti platesti intrarea in biserica cu acatiste si alte asemenea.

Si ce ne facem ci popii care dau la buci in altar. Sau are mai multa putere de convingere barbosul in biserica iar organul e mai puternic in prezenta Domnului. Daparca era loc numai de dat cu capun podele, scuze, metanii se cheama.

Si in bisericile cu acoperis de aur banuiesc ca vine Jesus personal sa semneze condica de rugaciuni.

La multe metanii !!!

tumblr_n8gwbyoUSD1si6vd0o1_500

Anunțuri