Monopolul Ortodoxiei

militant-atheist

Una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei rationale este indoctrinarea generatiei tinere, incepand inca din clasa I-a, in dogmele religiei dominante, ortodoxismul. Totul se face la vedere si fara ca nimeni sa protesteze. Se face cu acordul paintilor, a profesorilor, a conducerii scolilor.

1. Prin numarul mare de manuale existente pe piata, toate publicate sun obladuirea patriarhiei romane. Manuale pe care elevii sunt obligati sa le cumpere, intr-u cat nu sunt acordate gratuit. Sunt cazuri in care profesorii folosesc cate 2 manuale, ambele platite de parinti, inca din primul an de scoala.

Nu se folosesc 2 manuale la materiile important, ca matematica sau romana, dar e musai la religie.

2. Prin numarul mare de preoti ce predau religia in scoli, ei fiind primii interesati ca tanara generatie sa ii respecte si sa ii subventioneze cum au facut si parintii. Una dintre cele mai mari probleme este faptul ca ei nu au pregatire psiho-pedagogica, bazandu-se pe experienta capatata in parohie. Pe mana lor incape tanara generatie a Romaniei.

3. Prin intoleranta fata de simbolurilor altor religii sau culte in spatiile de predare si exercitarea de presiuni asupra copiilor din alte confesiuni de a participa la orele de indoctrinare ortodoxa. Prin aceasta se asigura monopolul ortodoxiei si falimentarea lenta dar sigura a altor culte.

4. Prin toletanta scazuta a copiilor ortodocsi fata de cei de alta religie. Lipsa de toleranta este invatata in primul rand de la parinti, ei fiind, la randul lor, educati de preoti. Discriminarea de acest gen va duce mai tarziu la convertirea la ortodoxism. Fie de frica, fie din interes.

Astfel BOR isi asigura perpetuarea in timp si spatiu si mentinerea constanta a numarului de contribuabili, asigurandu-si prosperitatea si profitabilitatea.

Parinti, treziti-va, pana nu e prea tarziu !!!

Anunțuri