Sexul oral in biserica !!! Neeeeeee !~!

„Sexul oral este o forma de curvie. Gura nu este lasata de Dumnezeu pentru perversiuni. Acest lucru ar trebui sa fie clar pentru toti crestinii. Chiar daca mass-media ne atrage atentia asupra faptului ca în majoritatea cuplurilor casatorite aceasta specialitate este la loc de cinste în ghiveciul de erotism, nici un crestin cu frica de Dumnezeu nu ar trebui sa se lase prada acestei placeri dracesti. Daca într-o familie sotii practica sex oral, sau orice alta perversiune, familia respectiva nu se mai poate numi crestina. Oricât de multa ar fi cantitatea de rugaciune prin care sotii încearca sa recompenseze desfatarile lor animalice…”

sUg6R

Asta e afirmatia luata de pe un site care are printre altele si articole pentru Iubire, dragoste si familie.

Eu am o alta opinie si anume ca oamenii se impart in doua categorii: cei care practica sexul oral si cei care nu recunosc.

Hai mai sa fim seriosi. 80% din crestini au incercat macar si nici unul dintre ei nu cred ca ar avea curajul sa afirme ca nu i-a placut ceea ce simtea in timp ce i se facea. Ca nu i-a placut sa faca asta e alta problema si tine de prejudecati si de conceptii invechte.

Ca sa nu mai vb ca exista si unele vantaje practice ale practicarii sexului oral. Principalele avantaje ar fi urmatoarele:

– nu implica pierderea fecioriei;

– bolile sexuale se transmit mai greu (totusi, prin sexul oral se poate transmite si S.I.D.A., alaturi de alte boli. Acest amanunt este uneori trecut cu vederea în unele articole de promovare a sexului oral);

– nu duce la sarcini nedorite, cum se întâmpla cu actul sexual obisnuit.

Nimeni nu poate contesta faptul ca în urma sexului oral nu poate avea loc fecundarea. Totusi, eu contest faptul ca sexul oral este o metoda sigura de evitare a sarcinilor nedorite. Argumentul meu e simplu: sexul oral este o etapa pregatitoare pentru sexul normal. O fata care practica sexul oral numai pentru a-si pastra si fecioria si prietenul în cele din urma va renunta ori la feciorie ori la prieten. Pentru ca prietenul se va plictisi repede de monotonia sexului oral. Si fata care a acceptat sa faca sex oral numai pentru a nu-l pierde va renunta mult mai usor la fecioria ei decât o fata cu gura nespurcata. Cred deci ca sexul oral va duce la sex normal, asa ca va fi un pas spre sarcinile nedorite. Dupa ce o fata schimba doi trei prieteni, pentru ca acestia se satura de fitele ei de a-si pastra himenul practicând sex oral, vor râde de ea cu gastile lor, si i se va duce vestea cu viteza Romtelecom-ului. Asa ca, saraca fata, dupa ce va
ajunge tinta bârfelor, se va satura sa îsi apere himenul care i-a adus atâtea necazuri. Si se va culca cu primul cavaler care se va oferi sa o ridice din groapa deznadejdii. Asa ca prilejul de a ajunge la sarcini nedorite nu va fi ratat.

Sa vorbim acum despre pastrarea fecioriei si practicarea sexului oral.
Sunt fete care, dorindu-si sa se mântuiasca, dar dorindu-si în  acelasi timp sa îsi pastreze prietenul, accepta compromisul de a face sex oral.

„Nici ca mine, nici ca tine”, îi spune prietenul unei fete. „Facem sex oral si ramânem împreuna. Am nevoie de o dovada de dragoste din partea ta…”

Este trist ca sunt baieti care spun aceste lucruri cu sinceritate. Ei nu considera ca si-ar rani prietenele cerându-le aceasta dovada de dragoste, pe care oricum multe fete o ofera si fara sa li se ceara.

Asa ca rugam popii sa o lase mai moale cu afurisaniile impotriva celor ce practica: nu se stie daca nu isi vor afurisi si familia lor.

Anunțuri