Violenta domestica si Biserica

Anastasia, condamnata pentru omor, incarcerata la Penitenciarul Targsor. A lovit o singura data, dupa 15 ani de teroare langa un barbat care a supus-o unor violente greu de imaginat. A lovit din frica iar acum asteapta 2011 pentru a fi libera din nou.

„A venit si mi-a pus mana brusc pe umar. De frica m-am intors si am lovit. Eram in bucatarie.”

Cam la asta duce educatia religioasa care spune ca familia e mai importanta decat cei care o formeaza. A stat langa el pentru ca biserica Catolica, apropo era catolica practicanta, nu accepta divortul.

Cam asa sunt educate tinerele de azi. Si aceasta educatie incepe inca din primii ani de scoala. Biserica le educa pentru a deveni mai tarziu victime ale violentei domestice, iar statul va cheltui milioane de euro pe campanii de prevenire a acestui tip de violenta.

Vi se pare normal sa se intample asa ceva ??

Si totul pentru ca in scoli niste domni in sutana au dreptul de a da note pentru niste cunostinte care mai tarziu vor avea efectele de mai sus.

Hai sa umple pucariile de victime ale violentei domestice condamnate la omor !!!

tumblr_inline_nf7pnlRmdG1s6aw8f

Anunțuri

9 gânduri despre „Violenta domestica si Biserica

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu s-ar fi ajuns la asta daca ar fi stiut de la inceput ce fel de barbat ia. De foarte multe ori casatoria din ziua de azi nu se mai bazeaza pe dragoste…ci pe bani, ca e bun la pat… ca e buna la pat (nu conteaza ca nu are minte), are bani (nu conteaza ca imi mai da cate una).

  Casatoria se bazeaza pe cunoasterea mai dinainte a omului cu care te casatoresti. Nu faci pasul asta pana nu cunosti caracterul omului…

  Poate crezi ca nu am dreptate, dar este logic.

  Apreciază

 2. Adică tot ea e de vină, nu? Ce gândire găunoasă!

  De acord că oamenii ar trebui să se cunoască înainte să facă pasul acesta, dar este o utopie să-ţi imaginezi că toţi pot analiza în detaliu personalitatea celorlalţi; ca să nu mai vorbim şi de a prevedea evoluţia personalităţii! Asta lăsând la o parte detaliul foarte relevant că una este să te vezi din când în când cu cineva, alta să trăieşti zi de zi cu persoana respectivă.

  Apreciază

 3. Şi faptul că R.D. nu acceptă o „confruntare” cu R.C. pentru 10.000 de dolari amărâţi ar fi un argument după părerea ta?!

  Şi mai apoi, R.D. a dezbătut nu o dată, ci de zeci de ori, în zeci de emisiuni, subiectul. A şi publicat cel puţin 10 cărţi pe tema asta, din care cel puţin jumătate sunt best-seller în mai multe ţări. (Best-seller în fapt, adică cu mai mult de 1 milion de exemplare vândute, nu doar autodeclarate ca atare; asta spre deosebire de cele 60 de „best-seller-uri” ale lui R.D.)

  Apreciază

 4. Pingback: Petrestate's Blog

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: