Biserica in spitale….

După cum le-am mai spus unora, sufăr de o boala incurabilă, care nu te omoară dar îți face supraviețuirea un calvar,un chin, din care singura ieșire e sinuciderea.

Zilele astea m-am internat în spital, că nu mai puteam de durere și am decis să cer ajutorul medicilor de acolo, să mă mai scape de ea măcar pentru o perioadă scurtă de timp. În seara asta când dormeam mai bine, ușa de la salon se deschide și un tip în sutană intra și îmi spune ca la 7:30, adică la ora la care eu scriu acest post de la mine din birou,  se oficiază slujba în capela spitalului. Oamenii ăștia au asa o foame de mare încât nici măcar pe patul de spital nu te mai lasă sa te odihnești. Bine înțeles ca l-am dat afara nu tocmai politicos, dar stau și ma întreb câți idioți chiar trăiesc cu speranța ca ceea ce îndrugă ei acolo în fum de tămâie și lumânări poate sa le aducă vindecare.  Eu sunt internat într-un spital de boli reumatismale, jumătate din bolnavi abia se țin pe picioare, iar ei vin și îți spun sa vii la slujba … FUCK, chiar nu mai gândesc ??

Și dacă sesizați greșeli de exprimare, scuze dar sunt cam tranchilizat și nu prea mai gândesc bine. Am plecat înapoi la spital.

18 răspunsuri la „Biserica in spitale….

  1. Pingback: Caveat lector!
  2. Este greu sa imi dau seama impotriva a ce va luptati voi.

    1. Impotriva crestinilor ipocriti – de care biserica este plina?
    2. Impotriva existentei Lui Dumnezeu?

    Nu se va rezolva nimic daca noi cautam sa rezolvam problemele de suprafata si nu cautam sa intelegem SURSA tuturor acestor lucruri.

    Si ma refer la INCEPUT. Daca voi credeti ca totul a aparut din NIMIC, atunci nu mai are rost sa vorbiti de evolutie pentru ca in sine aceasta idee este o absurditate pentru stiinta.

    Apreciază

  3. „Why there almost certainly is no God.” by Richard Dawkins

    :)) Nici macar „cel mai tare ateu” nu e sigur. Voi va jucati ruleta ruseasca cu butoiasul plin cu gloante.

    Apreciază

  4. Si apropo de teoria evolutiei … macar stii cam ce cuprinde ea? Ca daca afirmi ca omul se trage din maimuta, ai dat-o-n bara…

    AAAAAAA si legat de ce combatem noi … AMANDOUA !!! Tie chiar nu ti-e clar?

    Apreciază

  5. Este ilogic sa vorbesti despre teoria evolutiei cand nu stii cum a inceput totul.

    Nici un copil nu v-ar crede daca i-ati spune adevarul. Adica TOTUL a aparut din nimic.

    Deci trebuie sa fi fost ceva. Si cred ca puteti gandi logic.

    P.S. De obicei cand voi ateii nu stiti raspunsuri … incepeti sa injurati si sa vorbiti urat.

    Am vorbit aici in Bucuresti la metrou cu o persoana care s-a autointitulat „om de stiinta”. A spus ca nu crede in Dumnezeu. Si l-am intrebat ce a fost inainte de Big-Bang..la care a raspuns: „Eh… aici m-ai prins!!!”

    Apreciază

  6. Eu nu cred ca am injurat Claudiu. Pur si simplu m-am saturat sa discut logic cu cei care sustin teorii total ilogice.
    Ceea ce este afirmat fara dovada poate fi respins fara dovada !!

    Apreciază

  7. Pai mie mi se pare ilogic ceea ce sutineti voi. Adica totul a aparut din NIMIC, sau ca inainte de Big-Bang nu era nimic.

    Ca raspuns unii spun: „dar inainte de Dumnezeu ce era?” Pur si simplu cum UNIVERSUL este infinit si stim asta cu totii si oamenii de stiinta o stiu, la fel si Dumnezeu este etern, nu are inceput si nu are sfarsit. El a creat timpul pentru om. Daca nu crezi ca Dumnezeu a creat totul, inseamna ca tu crezi ca o casa nu are un constructor.

    Si daca tu crezi ca Dumnezeu nu exista doar pentru ca nu ti-a raspuns la rugacinile tale (atunci cand te rugai) te inseli.

    In general oamenii inceteaza sa mai creada ca exista Dumnezeu pentru ca li se intampla lucruri rele si ei cred ca daca ar exista Dumnezeu, acestea nu s-ar intampla. Este o teorie falsa.

    Apreciază

  8. Analogia cu casa si constructorul nu isi are locul. Si nu se sustine ca inainte de BB nu era nimic. Exista un punct mic cu o energie enorma. Asta e teoria.
    Si cu rugagiunea?? Eu nu m-am mai rugat de la 14 ani … si tot mi se intampla lucruri bune.

    Apreciază

  9. @Analogia cu casa si constructorul nu isi are locul. Si nu se sustine ca inainte de BB nu era nimic. Exista un punct mic cu o energie enorma. Asta e teoria.

    Si de unde vine acest punct?

    @Si cu rugagiunea?? Eu nu m-am mai rugat de la 14 ani … si tot mi se intampla lucruri bune.

    Printre care si boala care o ai, este cel mai bun lucru care ti se putea intampla.

    Apreciază

  10. DAca mai faci o singura data referire la boala mea in termenii de mai sus iti pierzi accesul aici !! Clar ???
    Discutam. Nu ne luam peste picior.

    Si legat de lucrurile bune: sunt f multe !!

    Apreciază

  11. Bai de unde naiba o scos oamenii aia de stiinta Big Bang-ul ala ? Ce ei erau atunci? Si sa admitem ca a fost BB. Sa judecam putin. BB ce a fost dupa spusa lor , o explozie dupa care s-a format tot Universul. Bine frate luam o bomba atomica si-o detonam in cosmos ca sa formam alt Sistem Solar cu o alta planeta Pamant si sa ne mutam pe elca asta pe care traim s-o cam dus. ce zici esti deacord cu mine.
    Si cica-s oameni de stiinta, domle ce sa mai spunem, ca de altfel si cei cu experimentul de la Geneva. Prostie mai mare ca aia n-0 fost si nici nush dac-o sa mai fie vreodata.

    Apreciază

  12. Faci niste interpretari legate de BB de te doare capu`. Se vede de la o posta ignoranta si incultura. Nici macar nu ai citit teoria BB ca sa o poti critica cum trebuie.

    Apreciază

  13. ,,dar stau si ma intreb cati idioti chiar traiesc cu speranta ca ceea ce indruga ei acolo in fum de tamaie si lumaniri poate sa le aduca vindecare” Sunt atatea cazuri de vindecari savarsite prin mijlocirea sfintilor, a Maicii Domnului,Sf. Nectarie de Pentapolis, Sf.Ioan Rusul. Exista marturii clare de la medici, pacienti vindecati de cancer, de leucemie. Studiaza fenomenul pana sa il excluzi pe cale rationala, bineinteles.

    Apreciază

Mulțumim pentru feed-back.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star