Biserica Iudeo-Crestina

Conform Bisericii iudeo-crestine, „sfântul botez” este „prima si cea mai importanta Taina (sacrament), aceasta pentru ca este modalitatea de intrare în comunitatea crestina”.
„Celui botezat i se iarta pacatul stramosesc si toate pacatele personale daca a fost botezat mai târziu de nastere.„
„Botezul semnifica o renastere duhovniceasca, prin care cel botezat devine membru al Bisericii crestine.”

Trecem peste ciudata sugestie ca botezul sa fie facut „mai târziu de nastere”, chiar daca nu ne putem închipui în nici un fel un botez intra-uterin… Biserica iudeo-crestina nu a excelat niciodata cu apetenta fata de logica si ratiune. Problema care se pune este însa de ordin moral, rational si, nu în ultimul rând, etnic.
Diferitele Biserici crestine sunt poate cele mai putin îndreptatite sa vorbeasca de morala si moralitate, având mainile patate de sângele a zeci de milioane de victime inocente. Este deajuns sa amintim „Sfânta” Inchizitie, „Razboaiele Sfinte”, masacrele coloniale savârsite tot în numele „blândului” Isus, sau macelurile fratricide între diferitele „Biserici” iudeo-crestine. Fara a exagera, si cu deplina obiectivitate, putem afirma ca urgia iudeo-crestina a facut mai multe victime decât fratele ei ideologic si de sânge, comunismul.

Esti de acord ca, prin „botez”, sa intri în aceasta odioasa organizatie de factura iudaica, iar întreaga ta viata sa se desfasoare în coordonatele stabilite strict de niste popi avizi de bani si putere…?

Biserica iudeo-crestina afirma ca, prin „botezare”, se „iarta” „pacatul stramosesc”. Care o fi acesta…? Trecând peste aspectele telenovelistice de prost gust ale povestii cu dumnezeul care, conform dogmelor, nu poate fi reprezentat, dar care totusi are picioare pentru a se plimba prin „rai” si voce pentru a striga pe Adam, pacatul cu pricina constând în „ispita cunoasterii”, putem lesne deduce ca, pentru a nu „pacatui” si pentru a se supune astfel vointei domnului, Adam ar fi trebuit sa se complaca într-o tâmpa si animalica imbecilitate… Deducem astfel ca, prin botez, trebuie sa ne caim si ne spalam pacatul de a fi rationali…

Biserica si popii te vor prost, conform binecunoscutului precept „fericiti cei saraci cu duhul”. Îti convine sa alegi, constient si voluntar, imbecilitatea…?

Practic, prin botez se întelege alaturarea ta la comunitatea iudeo-crestina. Povestile, tribulatiile si faradelegile faptuite de niste obscure triburi asiatice tin deja loc de istorie si mitologie autohtona. Sa citam câteva dintre ele: onanismul, sodomia, proxenetismul practicat de patriarhul Avram cu sotia sa nonagenara Sara, incestul pe fondul consumului de alcool a lui Noe cu propriile sale fiice precum si multe alte obscenitati care au determinat un stat ca Germania sa interzica vânzarea „Bibliei” tinerilor sub 18 ani.
În antiteza cu degeneratii din deserturile Palestinei, sa privim catre strabunii nostrii daci, a caror reflectare în scrierile istorice a fost doar elogioasa, daca ar fi sa amintim doar expresia lui Herodot „cei mai drepti si mai viteji dintre traci”. Dacii si indo-europenii nu au avut nevoie de legi scrise care sa le interzica sodomia, incestul si alte bolnave perversiuni, pentru ca ei erau pur si simplu incapabili sa-si imagineze asemenea grozavii…!

Esti din neamul lui Iuda, sau din cel al lui Decebal…?

În mod perfid si samavolnic, ai fost vândut iudeilor. Nu te-a întrebat nimeni ce parere ai. Daca ai fi aflat acum, ca în frageda pruncie, ai fost încadrat pe viata în PSD, ai fi fost, probabil, pe buna dreptate, extrem de indignat. Biserica iudeo-crestina ti-a renegat dreptul la optiune. Nu-ti propunem decât sa judeci cu capul tau, în deplina cunostinta de cauza, si dupa o matura chibzuinta. Si sa-ti exerciti dreptul de a opta ACUM !

Reclame

Mulțumim pentru feed-back.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: